reklama

Czerwiec 2010

Mamy nastepnego ząbka!!!!!

Kochane póżniej poodpisuję bo idziemy na ogródek pochasac troszke ze zmiotką:P:)

Chciałam tylko złożyć życzonka Imiennikom Jasia - Jasiowi Emaliowemu i Jasiowi Klementinkowemu
Z okazji imieninek duzo zdrówka i jeszcze więcej uśmiechów na scerbatych buziakach!!!!!

reklama
Kasiek teściową się nie przejmuj dziecku uszy rosną najszybciej i mogą nawet komicznie nieproporcjonalnie wyglądać po ok 6,7 roku życia wszystko zaczyna się normować mi też wciskali że mam przyklejać starszemu tylko ślady potem miał a jak do lekarza poszłam to mnie wyśmiał teraz to ma uszy jakby miał przyrośnięte tak blisko więc daj se spokój a co do piersi współczuję a teneryfy zazdroszczę
aqq kahna obie macie racje więc każdy decyduje tak jak uważa za słuszne
kajdusia basen rewelacja mamy podobny trochę większy bo366/76 w zeszłym roku całe lato popołudniami mąż z synem siedzieli w nim a w Łebie kiedy będziecie bo wy się też wybieramy pod koniec lipca
kasiaj ale mi smaka narobiłaś na te małosolne ze smalcem i jeszcze jakiś świeżutki chlebek do tego mniam

koriander - no na razie jeszcze pomysłu nie mam, bo mi przypomniałaś, że nasza się niedługo zbliża;-);-)

eagle - ty to kochana masz tempo:szok: już tyle rzeczy zrobiłaś, będziesz dla mnie wzorem jak już nam się rodzina powiększy:cool2:

kasiaj - a co to za klopsiki w occie? poproszę o przepis:-)

agast- jest, jest, zajrzyj na gotujące;-)

Perfecta - gratuluje zębolków, a skoro ty ostatnio taka owocowo- sezonowa jesteś to polecam ci chłodnik arbuzowo-truskawkowy z imbirem i miętą, mniam, mniam albo podobny tylko bez arbuza, pyyyychaaaa:tak::tak:

Chłodnik z arbuza, truskawek, imbiru i mięty.jpgChłodnik truskawkowy z imbirem.jpg

Prosty chłodnik z truskawkami - Przepis
Chłodnik arbuzowo - truskawkowy - Przepis

Duże buziaki imieninowe dla naszych Jasiów Emaliowego i Perfectowego

Asencja spoko:) nic nie szkodzi:P

my mielismy mieć szczepienie 27 kurde i znowu przekładam juz 3 raz teraz przez biegunke:/ i mam dylemat bo 14 jedziemy na wakacje za granice kurde i co bez szczepionki:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry