reklama

Czerwiec 2010

nie wiem jak o się stało ale jest mi bardzo, ale to bardzo przykro że składając życzenia rano zapomniałam o Jasieńku Klementinki, skarbie dla Ciebie także ogromniaste buziaki imieninowe :-)

reklama
koriander - no na razie jeszcze pomysłu nie mam, bo mi przypomniałaś, że nasza się niedługo zbliża;-);-)

eagle - ty to kochana masz tempo:szok: już tyle rzeczy zrobiłaś, będziesz dla mnie wzorem jak już nam się rodzina powiększy:cool2:

kasiaj - a co to za klopsiki w occie? poproszę o przepis:-)

agast- jest, jest, zajrzyj na gotujące;-)

Perfecta - gratuluje zębolków, a skoro ty ostatnio taka owocowo- sezonowa jesteś to polecam ci chłodnik arbuzowo-truskawkowy z imbirem i miętą, mniam, mniam albo podobny tylko bez arbuza, pyyyychaaaa:tak::tak:

Zobacz załącznik 366078Zobacz załącznik 366075

Prosty chłodnik z truskawkami - Przepis
Chłodnik arbuzowo - truskawkowy - Przepis

Duże buziaki imieninowe dla naszych Jasiów Emaliowego i Perfectowego

Kochana chłodniczek arbuzowo- truskaweczkowy od 3 lat jadam:) z imbirkiem i baaaardzo lubię dodać do niego prażone pistacje! Mniam! Dobrze że jutro bazarek bo sobie zakupy zrobię :) Usiądę sobie w kojcu Jasia obłożę się wszystkim (tarta , chłodnikiem , malinami , truskawkami , bita śmietaną ) i bedę siedzieć i się objadac:P ehehehehehehe A tak poważnie to jutro mamy grilka i gości więc pewnei się narobie jak mały meserszmit... I tak się właśnie zastanawiam czy jak zrobię tę tarte czy ja ja podam czy zostawię dla siebie i mężusia na wieczór :P

Moja żabka poszła na drzemkę, hihi

Zobacz załącznik 366118

Perfecta - to muszę spróbować z pistacjami!

eagle - a jak mąż się czuje po powrocie do pracy?

Lencja - a ty gdzie??? melduj się szybko:-)

To w ten weekend mamy aż 4 imprezy urodzinowe:-) Tomaszka, Gai, Łukaszka i Filipka o kimś zapomniałam?

dziekujemy za zyczenia imieninowe i za przypomnienie matce ze dziecko dzis imieniny ma
takie dosc glosne wiec warto obchodzic

Perfecta Jasio naprawde wyglada na duzego chlopca, tez pomyslalam ze 3 letni:-)

dla Jaskow forumowych najlepsze zyczenia imieninowe

Ostatnia edycja:
Ja rowniez sie dopisuje sie do imieninkowych buziakow dla czerwcowych megaprzystojniakow! Jasiow nam ci dostatek :-)

A my po baardzo dlugim spacerku z postojem na sernik z kawa, pycha. Kurczak w pomidorach i ziolach sie piecze, dziecko najedzone bawi sie z tata, ech gdzie te piatkowe wieczory kiedy sie czlowiek na jakies imprezy spieszyl :-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry