Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale co zrobić mogła to zostawić sobie na jutro
poprostu jak wiem że muszę coś zrobić to nie ma wyjścia bo samo się nie zrobi, z resztą teraz przy dwójce jestem w stanie więcej zrobic niż wcześniej jak miałam tylko Asię
, pewnie lenka to potwierdzi że z dwójeczką można sobie świetnie radzić a nie wspomnę już o np. Ewelince z trojeczką czy Elizce.... Ty też dasz radę 
WARIATKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM W TAKIM SZOKU ŻE BRAK MI SŁÓW...AŻ ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCIŁA.......
NO I JAK JA MAM NIE ULEDZ??
DOSTAŁAM W JEDNAKOWYM CZASIE TYLE SMS ŻE NAPRAWDĘ JESTEM W SZOKU I DZIĘKUJĘ;***********************************
PS. JUŻ WIEM DLACZEGO KORIANDER W BIESZCZADY BĘDZIE JECHAĆ PRZEZ PODLASIE
WASZA EWUS:-)
i odzew juz jest, superTo w ten weekend mamy aż 4 imprezy urodzinowe:-) Tomaszka, Gai, Łukaszka i Filipka o kimś zapomniałam?
WARIATKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM W TAKIM SZOKU ŻE BRAK MI SŁÓW...AŻ ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCIŁA.......
NO I JAK JA MAM NIE ULEDZ??
DOSTAŁAM W JEDNAKOWYM CZASIE TYLE SMS ŻE NAPRAWDĘ JESTEM W SZOKU I DZIĘKUJĘ;***********************************
PS. JUŻ WIEM DLACZEGO KORIANDER W BIESZCZADY BĘDZIE JECHAĆ PRZEZ PODLASIE
WASZA EWUS:-)