reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurczę juz mi się nie chce pilnowac tej galaretki :sorry: ale co zrobić mogła to zostawić sobie na jutro

Asencja o to Ci chodziło? http://i54.tinypic.com/2czdpnt.jpg

KasiaJ. widzę że Ty też w kuchni wciągnięta dziś, no no menu całkiem spore też szykujesz, a tortem się nie przejmuj, u nas będzie z cukierni - przynajmniej wiem że sprawdzony, pyszny i jak mało roboty przy nim, ja też w życiu torta nie robiłam ale może kiedyś się odważę

Perfecta gratki dla Jasia za kolejny ząbek - a to sobie prezencik sprawił i pomocnik z niego pierwsza klasa

Ewelinka może też wakacje sobie zrobił;-)

Gosiagro aj tam od razu wzorem :zawstydzona/y: poprostu jak wiem że muszę coś zrobić to nie ma wyjścia bo samo się nie zrobi, z resztą teraz przy dwójce jestem w stanie więcej zrobic niż wcześniej jak miałam tylko Asię:tak:, pewnie lenka to potwierdzi że z dwójeczką można sobie świetnie radzić a nie wspomnę już o np. Ewelince z trojeczką czy Elizce.... Ty też dasz radę :tak:
pozycja żabki świetna - mojemu tez tak czasami sie zdarzy choć on preferuje na boczku lub pleckach i najlepiej w poprzek łóżeczka

Izia_tcz a u nas piękne upalne lato - dopiero przed wieczorem popadało co nieco, za to na jutro zapowiadają 17-18 stopni i deszcz

Koriander jaki to problem żeby gdzies wyjść?? u nas juz czuć imprezkę w powietrzu i bardzo klimatycznie się zrobiło bo mój A. nadmuchał juz dziś jakieś 30 balonów i są juz pozawieszane:-)

ps. oczywiście poszło to co trzeba i widze że nawet odzew juz jest super :-):-):-)

WARIATKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

JESTEM W TAKIM SZOKU ŻE BRAK MI SŁÓW...AŻ ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCIŁA.......
NO I JAK JA MAM NIE ULEDZ??:-D:szok::szok::szok::szok:

DOSTAŁAM W JEDNAKOWYM CZASIE TYLE SMS ŻE NAPRAWDĘ JESTEM W SZOKU I DZIĘKUJĘ;***********************************

PS. JUŻ WIEM DLACZEGO KORIANDER W BIESZCZADY BĘDZIE JECHAĆ PRZEZ PODLASIE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WASZA EWUS:-)
:-D i odzew juz jest, super
a teraz prosimy o aktualne info o chlopakach

kiepsko, te leki zle na niego wplywaja, nie da sie z nim rozmawiac, ledwo belkocze
podobno to normalne i ciagle zwiekszaja mu dawki, najwazniejsze ze juz niedlugo wychodzi i bedzie mial to za soba

WARIATKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

JESTEM W TAKIM SZOKU ŻE BRAK MI SŁÓW...AŻ ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCIŁA.......
NO I JAK JA MAM NIE ULEDZ??:-D:szok::szok::szok::szok:

DOSTAŁAM W JEDNAKOWYM CZASIE TYLE SMS ŻE NAPRAWDĘ JESTEM W SZOKU I DZIĘKUJĘ;***********************************

PS. JUŻ WIEM DLACZEGO KORIANDER W BIESZCZADY BĘDZIE JECHAĆ PRZEZ PODLASIE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WASZA EWUS:-)

HURRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Udało się. Witaj kochana mordeczko nasza.
Wielkie buzi dla WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:*:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry