reklama

Czerwiec 2010

reklama
O matko!!! Ja to jestem okropna... zapomniałam o sms'ku... buhuuuu... przepraszam MILUSIA i witaj kochanie nasze!!! coś mi internet szwankuje więc nie doczytałam wszystkiego tylko to że się Ewunia odezwała!!! cieszę się bardzo!!! :) wczoraj wysłałam, mam nadzieję że weźmiecie to pod uwagę!!! plis!!! ;)

Emalia
- buziaczki dla Was kochana... trzymam kciuki i tulam mocno!!! ;)

Hej:)
Ja pojawiam się i znikam...
Ach gdzie te czasy gdy tyle było wolnego czasu, niestety już nie powrócą.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich roczniaków z ostatnich dni!!! Samych radosnych dni:)
Wszystkiego najlepszego dla Jasiów z okazji imienin!!!

Emalia przytulam Was mocno. Bądzcie dzielne!!!

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
wszystkiego najlepszego dla roczniaków, ktorzy obchodzili swoje swieto w ciagu ostatnich dni!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas kolejna tura urodzin Kubusia byla bardzo udana, dostal mnostwo prezentów, jeszcze nie chodzi, a tesciowa prawie codziennie sie dopytuje, czy zaczał sam chodzic, a wczesniej mowila ze bylby wspaniale, gdyby zaczał chodzic przed skonczeniem roczku, ale nie zaczał i tesciowa jest zawiedziona heheheh

moja przyjaciołka ma kolejny nawrót raka, nie moge przestac o tym myslec, ona jest najwspanialsza osoba jaka znam, czemu zycie jest takie niesprawiedliwe? 5 lat temu zachorowala pierwszy raz, był też nawrót choroby, a potem ciagłe życie w strachu ze "bomba wybuchnie znowu", siedze i beczę

super ze Ewus wrocila!!!!!!!! widze ze jestescie tutaj bardzo zżyte, zrozumialam, ze skoro nie jestem z Wami od poczatku to raczej mam niewielkie szanse sie az tak z Wami zaprzyjaznic, mimo, ze bym chciala, ale ciagle czuje sie jakbym była nowa,
to co zrobilyscie dla Ewus było wspaniale, wcale sie nie dziwie ze miala łezke w oku ;) ja bym pewnie też ryczala jak bóbr

emalia trzymam kciuki za Was dziewczyny,jestem bardzo ciekawa co sie stalo, ale rozumiem, ze nie chcesz o tym mowic na ogolnym

mykam spac kolorowych snow babeczki kochane ;)))))) a my jutro na wesele idziemy, a ja jak zwykle nie mam sie w co ubrac , eh

Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- Gaja, Filipek i Pola mają o jeden roczek więcej!

Najlepszości dla was kochane dzieciaczki!!!
157hc8z.gif

Wszystkim wyprawiającym dziś imprezy życzę udanej zabawy!!!!

emalia- dużo sił dla Ciebie i Oleńki na dzisiaj!

mama-kubulki - ja nie mogę czytać o nawrocie raka :-(:-(:-(

koriander - życzę Wam bardzo romantycznego dnia;-);-) i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)

Ostatnia edycja:
cześć słońca moje

ja tez zaglądam póki mam chwilkę jeszcze bo nie wiem jak będzie później - zmykam za chwilkę do kuchni pitrasić od nowa i nie wiem kiedy się z niej wydostanę:-)

dla Gajusi, Polusi i Filipka najlepsze życzenia urodzinowe

Masz urodziny, dziś jest twoje święto,
więc niech Ci świeci gwiazdka z buzią uśmiechniętą!

Dla Łukaszka udanej imprezki urodzinowej

i jeszcze najlepsze życzenia dla 13 miesięczniaków Huberta i Jędrzejka

Emalia
mimo że my się dzis bawić będziemy myślami jestem z Wami, to szczególnie trudny dzień zwłaszcza dla Oli, życze Wam dużo siły i spokoju, Tatuś napewno będzie zawsze czuwał nad Twoją córeczką i na zawsze pozostanie blisko - w jej sercu. Trzymajcie sie Skarby

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :tak: U nas pobudka jak zwykle o 8 wiec nie dane nam bylo sobie poleniuchowac

gosiagro dziekuje:-D, wczoraj sobie przejrzelismy album weselny, ale to daaawno temu bylo :-)

emalia mam nadzieje ze wszystko sie uklada..

mama kublki to wy sie niezle naimprezujecie :) A co do zazylosci (jak sama widzisz z wyjatkami :-)) nie ma co sie dziwic, za czasow ciazy pisalysmy ze soba po kilka godzin dziennie, ale nie poddawaj sie, wytrwalosc prowadzi do celu :tak: Bardzo wspolczuje choroby kolezanki :(

eagle, zyraffka udanych imprez urodzinowych i koniecznie chwalcie sie foteczkami waszych kulinarnych dokonan i zachwyconych solenizantow!!

Dla Gai i Filipa najlepsze zyczenia urodzinowe, sto lat, sto lat!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
A to takie buty byly, szkoda ze nie poinformowalyscie wszytkie, ktora by mogla by wyslala, ja o Ewus pamietalam :P no cóz,
Milusia witamy z powrotem!

emaila trzymam za was kciuki, dacie rade, usciskaj mocno mała....:*
mamakubulki, kurcze wspolczuje nawrotu :(((((

Dzisiejszym roczniakom :
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy!!! ;-)
Życzy ciotka Eliza ze swoją trójcą ;-)