reklama

Czerwiec 2010

Cześć laseczki !u nas nocka ok mały pospał do 8 co mu się bardzo rzadko zdarza :-)
mamo kubulki jak sama widzisz jesteśmy dość zgraną paczką ;-):-Dale spoko tyle godzin co spędziłyśmy "ze sobą"to się nie ma co dziwić choć bywa różnie czasami też czujemy sie pomijane ale tak już jest :-)
emalia {przytulam}trzymajcie się

reklama
Dla dzisiejszych roczniaków Gai i Filipka Najserdeczniejsze życzenia!!!! Duzo zdrówka i uśmiechu !
Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!

Dla Huberckia z okazji 13- rocznicy wszystkiego naj naj!

Dla Mai i jej Męża!!!!
[FONT=trebuchet ms,geneva]W rocznicę ślubu
Życzę Wam, aby
Płomień waszej miłości
Nigdy nie osłabł,
A Wasze Lilunia
Chowała się szczęśliwie,
W jego cieple i blasku.
[/FONT]

Ja melduję że żyję ale jak zwykle czasu brak :( Jak wy znajdujecie czas na forum i internet?? :) podziwiam... Nasza Julka zaczyna sama chodzić ale raczkowanie w dalszym ciągu uwielbia i gdzie ma dalej to zasuwa na raczkach :) albo bierze kogoś za rękę i trzeba ją prowadzić :)

Dla roczniaków z ostatnich dni i tych dzisiejszych wszystkiego naj naj od cioci hefi i Juleczki!! :*

Ewuś - witaj :D buziaki dla chłopaków.

emalia - przytulam i Ciebie i Ole musi być to dla was bardzo trudne :(

gosia - czy ja dobrze doczytałam... staracie się o kolejne maleństwo?? ;> Na kiedy planujecie przeprowadzkę sąsiadko :P ? :D

Zmykam obiad szykować bo mąż niedługo wróci z pracy...

Ja melduję że żyję ale jak zwykle czasu brak :( Jak wy znajdujecie czas na forum i internet?? :) podziwiam... Nasza Julka zaczyna sama chodzić ale raczkowanie w dalszym ciągu uwielbia i gdzie ma dalej to zasuwa na raczkach :) albo bierze kogoś za rękę i trzeba ją prowadzić :)

gosia - czy ja dobrze doczytałam... staracie się o kolejne maleństwo?? ;> Na kiedy planujecie przeprowadzkę sąsiadko :P ? :D

cześć Hefi:-):-) gratki dla Julci, Majusia na razie stoi sama i zastanawia co dalej robić:laugh2::laugh2: zrobi kroczek dwa i wraca do raczków:-D:-D pokazałabyś Julcię, ona ma takie słodkie loczki:tak::tak:
Jak deweloper się nie opóźni, na razie wszystko w terminie, to mieszkanie mamy odebrać w październiku:-) już nie mogę się doczekać <tupie><tupie> torchę zejdzie zanim urządzimy, ale mam nadzieję, że Boże Narodzenie spędzimy już w nowym gniazdku:tak::tak:
Co do twojego pytania to powiem tak, chce urodzić 2 dziecko przed 30stką;-);-)

buziaki dla was, jak u Ciebie w pracy?

W pracy oki :) Dalej na poł etatu co mi baaardzo odpowiada.
Trzymam kciuki za owocne staranka :D i za szybką przeprowadzkę :D

To mój szogunek mały ;)
DSCF5595.jpgDSCF5594.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry!
Ja tylko na chwilkę bo szykuję powoli rzeczy do wyjazdu...jutro pracuję....poniedziałek wtorek środa też...a w czwartek o 8.00 lot wiec dziś mam tylko wolny dzień.....
emalia - kochana myslę o Was.....
hefi - gratki dla Julci.....Moja to chyba nigdy nie zacznie chodzić :-(.....

Gai i Filipkowi wszystkiego najlepszego
z okazji Pierwszych Urodzinek!!!!
Szczęscie i mnóstwo miłości
niech w waszych serduszkach zawsze gości!!!
A usmiech i radość nie znika z buzi
nawet gdy będziecie już baaaardzo duzi.....
Tego Wam szczerze z Polcią życzymy
i że się spełni bardzo wierzymy...

Hubercikowi z okazji ukończenia 13 miesięcy
radości i spełnienia wszelkich marzeń
Wszystkiego dobrego robaczku!

Majeczce i męzowi
kolejnych wielu współnych lat
w zdrowiu i ogromie miłości!!!!

Gajeczce, Poli, Filipkowi z okazji roczku i Hubciowi z okazji 13 miesiecy wszystkiego najlepszego, duzo uśmiechu kochane szkraby!!!!!!!

najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu dla Mjeczki i jej Drugiej Połówki
a my niedlugo bedziemy miec 3 rocznice ślubu, ale ten czas zapierdziela jak wariat ;)

siedze własnie z wałkami na głowie, paznokcie juz zrobilam, osttanio takie ładne mialam chyba jeszcze w ciaży, bo potem czasu nie było i tylko lakier bezbarwny uzywalam ;) ślub o 16 ;) KUbus zostaie z rodzicami ;)
za tydzień tez mamy wesele, ale niestety bede pracowala do 14 wiec nie bede miala czasu zrobic sie na bóstwo ;) eh no coz dobrze ze chociaz dzisiaj jest chwila wolnego ;)

Czy Wasze dzieci też ta Was bija po twarzy??????????? Kuba tłucze jak szalony

gosiagro czemu nie mozesz czytac? czy Ciebie to spotkało albo kogoś z bliskich? moze cos przegapilam, ale nie musisz odpowiadac jesli nie chcesz ;)

lena slinka mi cieknie jak pomsyle ile spanialych rzeczy pewnie przygotowalas do zjedzenia mniam

hefi Szogunek jest super;) jaka burza loków ;) wow

reklama
Kompetnie nie mam czasu... Wstałam o 10 :30 bo Pan i władca pozwolił się wyspać a teraz jestem z wszytskim w tyłku...
Wpadłam tylko zajrzeć jak Emalia... Kochana myslę o Was cały czas Trzymajcie się jakoś! Oleńke od nas ucałuj mocno !
Idę dalej robić tartę i przygotowywać mięsko na grila

Gosiu
! - Złe mysli przepędzam SIO SIO A KYSZ!!!! A KYSZ A KYSZ!
Mamusiu Kubulki - Kochana trzymam kciuki za Twoją Przyjaciółkę! A Ty pisz , pisz pisz pisz z nami:) Ja od początku nie jestem ale czuję jakbym niektóre znała od lat! Czasem mam wrażenie że tylko bb cioteczki mnie tak na prawdę rozumieją. To wielki dla mnie zaszczyt obracac się w tak zacnym gronie:)
Ide se

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry