Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szok tez bym sie wystraszyła;(Dzięki Milka za pamięć o Jasiu ( Kasiek zapomniała- bez aluzij ). Szczepienie odwołane. Dzisiaj rano przeżyłam masakre. Czułam ,że jedną nogą już jestem na drugiej stronie. Dostałam silnych zawrotów, czułam jak ciepło mi się rozlewa po głowie i bałam się ,że zemdleje. Dostałam delirki całego ciała,aż zeby mi trzaskały. Zadzwoniłam , po mame , bo sama w domu z Jasiem, ubrałam go , do wózka i na dwór wyszłam, bo jak bym fikła to może by ktoś zauważył. Mama zawiozła mnie do ośrodka i pani doktor, sprawdziła wyniki sprzed dwóch tygodni- OK, zrobiła testy neurologiczne- OK, generalnie wszystko OK, Stwierdziła ,że mam Silną nerwice i napady lękowe.Dostałam leki na uspokojenie. Co prawda chce iśc do neurologa i zrobić tomografie ale Pani doktor wiedząc o moich zawrotach , które mam juz rok , uparcie sądzi ,że jestem zdrowa i nic w głowie nie mam. Oby miała racje
Jestem zmeczona. A i Jasia zbadała i jak zobaczyła dziąsła... Tak więc gorączka od zębów.
Sorki ,że tak o sobie, ale nie mam głowy do odpisywania. Tak sie dzisiaj wystraszyłam ,że ciągle o tym myśle. Masakra.
Alusia- najlepszego!!!!!!!!!!!!
Twój starszak już niedługo skończy 15lat
Wkrótce będzie dorosły, podejmie pierwszą pracę...
mój Łuki słabo przybiera na wadze. 30.06 miał 9300 i teraz podobnie
śpicie?
ja robię paznokcie
Koniczynka my dalej cycolimy) ostatnio sie zastanawialam czy jestem tutaj juz ostatnia karmiaca? a jak u Was bytla czy piers?
Kasiulka ja pamietam Olafa troche starszego ze jak stanal to stal baaaaaardzo dlugo minimalnie przytyl pomiedzy roczkiem a 3 latami moze max 2 kg., Co do badania zlezy co beda badac zwykla morfologie moga z paluszka