reklama

Czerwiec 2010

Kolenderko kochana!!!!!!!!doszła smycz i kartka:-D -dziękujemy bardzo!:*pisz Ty co tam u Was ? gdzie jesteście?w pl??pisałam na skeypa, ale jak masz kłopoty z nim to i temu nie odpisałas;-)

Eagle Kochana dziekuję bardzo za pamięć!!!!!!!!!!!!:**** wyniki kału mamy dobre tylko morfologia cościk nie wiem..bo jest albo czegos dużo albo malo...
ktoś się zna??to bym wrzuciala wynik. mielismy pobranie z paluszka i znów bez płaczu!!!:-D

my już po szczepieniu,
nawet szybko poszło a jaki mój mały mężczyzna dzielny nawet sie nie skrzywił, nic zero płaczu, popatrzył tylko w chwili ukłucia co to mu robią i tyle
chyba mama miała większe obawy niż smyk, oczywiście później został mega wycałowany :-)

koriander dobrze że juz po
Gosiagro u mnie oboje tuż po urodzeniu mięli czarne czuprynki a teraz blondaski jak sie patrzy

dziewczyny co na obiad tak na szybko dla nas wszystkich proponujecie???? albo co Wy macie???? nie mam pomysłu a tu trzeba coś upichcić póki śpią
spagetti:-D, pizza(nawet i mrozona:-D), naleśniki,makaron na slodko(ja robiłam mielone z mięsa drobiowego i pulpety w sosie koperkowym z ziemniakami i pomidorkiem w śmietanie, a teraz zrobiłam szarlotkę, która siedzi w piekarniku i ma być z lodami az mi ślinka cieknie..:-D)

reklama
spagetti:-D, pizza(nawet i mrozona:-D), naleśniki,makaron na slodko(ja robiłam mielone z mięsa drobiowego i pulpety w sosie koperkowym z ziemniakami i pomidorkiem w śmietanie, a teraz zrobiłam szarlotkę, która siedzi w piekarniku i ma być z lodami az mi ślinka cieknie..:-D)
spagetti było 2 dni temu, naleśniki w piątek, pizzy to mi Tomek nie zje
pulpety może ale mam ograniczony czas na działanie w kuchni....

ale za tą szarlotkę i to jeszcze najlepiej ciepłą z lodami to bym sie pokroic dała :-D

spagetti było 2 dni temu, naleśniki w piątek, pizzy to mi Tomek nie zje
pulpety może ale mam ograniczony czas na działanie w kuchni....

ale za tą szarlotkę i to jeszcze najlepiej ciepłą z lodami to bym sie pokroic dała :-D
zrób im jajecznice i z głowy:-D

Zapomniałam sie pochwalić jaki domek mają moje maluchy!!!:szok::szok: mówię Wam świetny!!:-D(w wykonaniu mojego 16l brata!!:-)) dziś robi jeszcze kukawkę:-D wiec jak skonczy to zrobie fotki:-) (komin wymiata:-D)

dziewczyny napiszcie proszę jak obcinałyście włosy maluchom, maszynką czy nożyczkami??
mój się wczoraj darł (dlaczego się nie dziwię) jak mu grzywkę obcinałam, takiego krzywulca mu zrobiłam ze szok. Jeszcze chcę mu z tyłu obciąć ale nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.

Byliśmy na plaży w domu syf, Łukasz nie dospał marudny. Koleżanki wieczorem przychodzą nie wiem jak się wyrobię ze sprzątaniem przy maruderku uwiesz\onym na mojej nodze. Najważniejsze że nie ma już gorączki. Bardzo mało mi dzisiaj zjadł.

koriander- to Twoje enchilacośtam- jakie to p[yszne było, przepychotka na całego:-) daj znać jak tylko będziesz znała wyniki, pewnie to zębolki, bidulka tak ciężko przechodzi.

Ostatnia edycja:
Witajcie Sexi Mamusie:)

U nas ukrop, ze hej;)
Dzis z pracy odebrał mnie brat z Gajka, pierwsze co to leciała do bułek;)Dziewczyny były nią zachwycone, a ja zasmucona bo żadna nie powiedziała mi, że jest podobna do mnie;(Wszystkie, ze to czysty tatuś;(

GosiaGro widziałas siostrzeńca już na zywo???

Emalia jak dzisiaj Jasiu i Ty???

Eagle pisz więcej co tam u Ciebie jak zdrówko??My dzisiaj mamy schaboszczaki chyba co drugi dzien:(Moj maz to by mógł jesc dwa razy dziennie;)

korandier ja sie znam co nie co na wynikach ....

A gdzie Magda M???

Agast jak Jagodzianka??

żyraffka ja nie obcinałam;(

Kto pije kawe bo robię??

Witam :)
Michałek/Sebastianek macha ciociom z brzuszka :) Nie możemy sie zdecydować co do imienia :P

zyrraffka - jak było na plaży?? Łukaszek się moczył?
Kasiulka_1980 - jak dla mnie 100ml. picia dziennie, to sporo :) Mój też mniej wiecej tyle pije, ale nie wyglada, jakby mu sie chcialo więcej
eagle - przynajmniej jak już bedziesz hipopotamem, to nie bedziesz sie tyle pocic, co w lato :) Zaczęłam ostatnio czytać wrześniówki i się pocieszyłam, że nie tylko u mnie ciężko :P Ale w porównaniu do nich, to ja prawie nic nie robie :P
Jeżeli chodzi o termin, to w piątek ide do szpitala i mam nadzieje, że coś się ustali - mam nadzieje, że jak najszybciej :) O właśnie - czy cesarke możne zrobić w 38 tyg., albo wcześniej? Jak to u was było?
koriander - mam nadzieje, że ząbki szybko się przebiją i wszystko minie.
gosiagro - podaj wymiary chrześniaka :)
eagle - pewnie już za późno, jeżeli chodzi o obiad, ale ja tam na szybko robie gularz - kroje pierś kurczaka i do tego jakiś sos i ziemniaki lub szybciej kasza. Zajmuje ok. 15 min.

jesli ktos sie zna to prosze o komentarz, bo nie chce sprawdzac w necie i się denerwowac(a do lekarza idziemy dopiero 17..tego)-do tego Szymonek dostał takiej wysypki pod okiem że az ma ranę..:wściekła/y:
Pisze tylko te, które cos nie tak(bo mam zaznaczone normy)

Szymon;MCV 75,6 NORMY(87-103), MCH 26,3 (27-350), Limfocyty 62,8% (40-60),
neutrocyty 22,2 (35-55!!!), eozynofile 5,3 (1-5), PMV 10,8 (8-10)...

Kuba; Erytrocyty 5,67 NORMY(3,7-5), hemoglobina 14,2 (10-13,2) hematokryt 41,6% (34-39), MCV 73,4 (87-103!!) MCH 25 (27-35), monocyty 0,88 (0-0,8) eozynofile 0,61 (0,1-0,5) MPV 10,7 (8-10)

Asnecja- no to gratuluje!! moja kolezanka niedawno rodziła i znów w ciazy i pyta się o to czy bedzie miała cc, a lekarz na to że nie wiadomo, w trakcie porodu sie okaze..(pierwszy był poród cc).

Żyrafka ja swoim chłopakom obcinałam maszynka:) poszło super, az sie dziwiłam:p

reklama
Asnecja- no to gratuluje!! moja kolezanka niedawno rodziła i znów w ciazy i pyta się o to czy bedzie miała cc, a lekarz na to że nie wiadomo, w trakcie porodu sie okaze..(pierwszy był poród cc).

A czemu masz mieć cesarkę? Z cesarką też się czeka na normalne bóle porodowe i skurcze, ja miałam cesarkę w 40 tyg + 4 dni

Ja mam z dwóch powodów - 1) ze miałam cesarke poprzednio 2) ze jest źle dziecko ułożone (ale to sie jeszcze moze zmienic).
Z tego co wiem, to jak wiadomo, ze bedzie cesarka, to sie wcześniej umawia - mój lekarz powiedział, że sie zazwyczaj robi tydz. przed terminem, ale wlasnie nie wiem jak to jest dokładnie. Powiedział, że nie moge dostać skurczy, bo przez skurcze mogłaby rana sie rozejsc.
Pamietam, że niektóre dziewczyny od nas szły na umówioną cesarke tylko nie pamietam w którym tyg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry