milusia21
Fanka BB :)
Kolenderko kochana!!!!!!!!doszła smycz i kartka
-dziękujemy bardzo!:*pisz Ty co tam u Was ? gdzie jesteście?w pl??pisałam na skeypa, ale jak masz kłopoty z nim to i temu nie odpisałas;-)
Eagle Kochana dziekuję bardzo za pamięć!!!!!!!!!!!!:**** wyniki kału mamy dobre tylko morfologia cościk nie wiem..bo jest albo czegos dużo albo malo...
ktoś się zna??to bym wrzuciala wynik. mielismy pobranie z paluszka i znów bez płaczu!!!
, pizza(nawet i mrozona
), naleśniki,makaron na slodko(ja robiłam mielone z mięsa drobiowego i pulpety w sosie koperkowym z ziemniakami i pomidorkiem w śmietanie, a teraz zrobiłam szarlotkę, która siedzi w piekarniku i ma być z lodami az mi ślinka cieknie..
)
-dziękujemy bardzo!:*pisz Ty co tam u Was ? gdzie jesteście?w pl??pisałam na skeypa, ale jak masz kłopoty z nim to i temu nie odpisałas;-)Eagle Kochana dziekuję bardzo za pamięć!!!!!!!!!!!!:**** wyniki kału mamy dobre tylko morfologia cościk nie wiem..bo jest albo czegos dużo albo malo...
ktoś się zna??to bym wrzuciala wynik. mielismy pobranie z paluszka i znów bez płaczu!!!

spagettimy już po szczepieniu,
nawet szybko poszło a jaki mój mały mężczyzna dzielny nawet sie nie skrzywił, nic zero płaczu, popatrzył tylko w chwili ukłucia co to mu robią i tyle
chyba mama miała większe obawy niż smyk, oczywiście później został mega wycałowany :-)
koriander dobrze że juz po
Gosiagro u mnie oboje tuż po urodzeniu mięli czarne czuprynki a teraz blondaski jak sie patrzy
dziewczyny co na obiad tak na szybko dla nas wszystkich proponujecie???? albo co Wy macie???? nie mam pomysłu a tu trzeba coś upichcić póki śpią
, pizza(nawet i mrozona
), naleśniki,makaron na slodko(ja robiłam mielone z mięsa drobiowego i pulpety w sosie koperkowym z ziemniakami i pomidorkiem w śmietanie, a teraz zrobiłam szarlotkę, która siedzi w piekarniku i ma być z lodami az mi ślinka cieknie..
)