Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karolina wyciąga z szuflady swoje ubranka i co jakiś czas przynosi mi jakieś. Śmieję się że daje mi co chce jeszcze zabrac.
Szczęśliwej podróży!!!!JEju napisałam posta i mi wcięło!!!! wrrrrrrrrrrrrr My już spakowani,jutro ruszamy, trzymajcie kciuki za pogode oby tylko nie lało.

, nie wiem tylko czemu to nasze spotkanie odbywało się w Poznaniu i to w jakieś windzie 

Też jestem ciakawa Twojej fryzury, jak się sama nie pokażesz to ja jutro Cię obfotografuję i wkleję dziewczynom, o!

O matko, jak ja dawno nic nie przeczytałam, a kiedyś byłam molem książkowym, teraz czasu niet :-(I trzymam kciuki za znalezienie niani- najlepiej zawieś ogłoszenie na najbliższym spożywczaku, może znajdziesz jakąś emerytkę- nasza pani mieszka 4 domy obok i czasami ma od nas 2-3 tygodnie wolnego, a czasami siedzi po 10 godzin, dajemy jej rozpiskę na 2- 3 dni przed, jest bardzo dyspozycyjna, tylko stawke ma dość dużą za tą dyspozycyjność i dostaje za konkretne godziny. Może Wam też się tak uda

W internecie nie pomogę, mój mąż pewnie lepiej by doradził- zdaje się, że on poleca wszystkim Orange...
Ale byś zrobiła furorę!!!!