reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
trzecia?
witam:-)

My już gotowi do drogi.
Teraz siedzę z Karoliną a mąż w sądzie.
O 12 teśc ma po nas przyjechac i w drogę:-):-):-)

:-DKarolina wyciąga z szuflady swoje ubranka i co jakiś czas przynosi mi jakieś. Śmieję się że daje mi co chce jeszcze zabrac.:-D

koriander prosimy o fotki w nowej fryzurce:) Lilianka pewnie nie poznała mamusi:)

Asnecja zagłosowane wczoraj i dziś:)

agast szybko zleci i Jagoda będzie znów biegac:)

mamo kubulki fajnie że dzień minął przyjemnie:) gratuluję udanych zakupów:)
powodzenia w szukaniu niani.

nadika ja niestety nie pomogę w kucharzeniu

milusia ja mam internet w play i mi działa super:)

Ostatnia edycja:
Hejka.

Nadika ja mam jakis przepis na buraczki, zaraz lookne ale octu ma nie byc wogole czy troche musi byc? bo zeby one sie nie zepsuly ocet musi byc choc odrobine;/ jak cos wrzuce w przepisy!

Ale dzis cisza tu ;P

Cześć cześć

koriander, gosiagro- śniłyście mi się dzisiaj :-D:-D, nie wiem tylko czemu to nasze spotkanie odbywało się w Poznaniu i to w jakieś windzie :eek::eek:
Koriander- hehe, jak romantycznie, rocznica na wyspie, basen, drinki z parasolkami, ach..., a ja to oczywiście już kombinuję, żeby zrobić jakiś spęd :rofl2: Też jestem ciakawa Twojej fryzury, jak się sama nie pokażesz to ja jutro Cię obfotografuję i wkleję dziewczynom, o!
koniczynka- dzisiaj pogoda lepsza, więc DO ROBOTY!!!! :-D:-D
gosiagro- hehe, znamy próbkę śmiechu Twojej Majuni z zajadania łyżeczką, coś czuję, że jak dadzą z Gosiakiem do wiwatu to Lilunia podskoczy z wrażenia. Bo Gosia wykonuje piski szczęścia- głooośno i wysooooko- kochany braciszek ją nauczył :baffled:
agast- biedna Jagódka, a ona jakoś się z tym gipsem sama przemieszcza, czy tylko w wózku? Tak się jeszcze zastanawiałam- posyłasz w tym roku Hanię do szkoły?
mamakubulki- gratuluję łupów ciuszkowych. Co do książek to też polecam coś niebieskiego i coś pożyczonego.:tak:O matko, jak ja dawno nic nie przeczytałam, a kiedyś byłam molem książkowym, teraz czasu niet :-(I trzymam kciuki za znalezienie niani- najlepiej zawieś ogłoszenie na najbliższym spożywczaku, może znajdziesz jakąś emerytkę- nasza pani mieszka 4 domy obok i czasami ma od nas 2-3 tygodnie wolnego, a czasami siedzi po 10 godzin, dajemy jej rozpiskę na 2- 3 dni przed, jest bardzo dyspozycyjna, tylko stawke ma dość dużą za tą dyspozycyjność i dostaje za konkretne godziny. Może Wam też się tak uda
Olafasola- ładnej pogody życzę! A jak nasza gwiazdeczka Klarunia? Zdradzisz nam kiedyś do czego była ta sesja zdjęciowa? :-p
nadika- ja nigdy nie zaprawiałam w ogóle słoików :zawstydzona/y:
milusia jak to wychodzi sam z łóżka??? górą??? :szok: W internecie nie pomogę, mój mąż pewnie lepiej by doradził- zdaje się, że on poleca wszystkim Orange...
Perfekcia- jak otworzysz już swój salon to mam pomysł- w pokoju obok zrób restauracje dla mężów, a i klientka, która ma właśnie założony kolor na włosach na pewno chętnie coś przekąsi :-D:-D Ale byś zrobiła furorę!!!!
Ewa- bezpiecznej drogi!
Olavip :-(

Zapomniałam napisac, że Gosia wczoraj jadła kaszkę łyżeczką. I wciągneła caałą michę. Normalnie czary mary :-D:-D
Idę z dziećmi na spacer, trza Gośkę uśpić.

Napisałam i skasowałam przez przypadek...
Więc jeszcze raz
Mały spi więc ja na chwilę zajrzałam, bo robota czeka. Kuchnia nabiera kształtów - nie takich jak w zamiarze ale też mi sie podoba, narazie mamy zamontowany dół a dzisiaj w ruch pójdzie góra:)mąż spisuje się na medal:)))
gosiagro - a to specjalnie dla ciebie:

P1230252.jpg

mniej więcej tak to będzie wyglądało:)

ewa1981 - szerokiej i bezpiecznej drogi!
olavip - współczuję, wiem co to znaczy...
kajdusia - a planujesz jeszcze odwiedzić Gdańsk?

miłego piątku!

czesc dziewczyny

tak mnie dzis boli głowa, ze ledwie widze na oczy, czuje jakby miala mi wybuchnac! a tu sie pakowac trzeba, ratunku!!!!!!!!!!

przyjemnej podrozy wszystkim wyjezdzajacym, a pogoda u nas jako taka, tylko cisnienie grrrrrrrrr

reklama
Anik- kuchnia świetna, te kafle też genialne! W Gdańsku raczej nie będę w najbliższym czasie, chyba, że wybiorę się na jakiś konkurs z uczniami w tym roku....Oczywiście dam wtedy znać.

Do góry