Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe masz lepsze pomysły niz jahehehehe
Nie wspomne oczywiście o tym ze na poprawe humoru zawsze czytam w pierwszej kolejności "w pogoni za rozumem" a w drugiej ""Pamietnik Bidget "To chyba taki mój rytuał bo zaczynałam czytać od 2 cz. i tak mi zostało
![]()
część gości pojechała ale babkę mi zostawili
na głowie a jeszcze wzięłam się za remont mieszkania bo muszę jak najszybciej wynająć (wiadomo kasy brak ma utrzymanie dwóch )staram się was czytać ale nie daję rady poodpisywać zanim skończę czytać to nie pamiętam co na początkubyło
hehe zagladaj i pisz czesciejCześć laski ! U mnie dalszy ciąg zap......niestety chyba w tym życiu nie odpocznęczęść gości pojechała ale babkę mi zostawili
na głowie a jeszcze wzięłam się za remont mieszkania bo muszę jak najszybciej wynająć (wiadomo kasy brak ma utrzymanie dwóch )staram się was czytać ale nie daję rady poodpisywać zanim skończę czytać to nie pamiętam co na początkubyło
![]()
Wszystkim wyjeżdżającym spokojnej podróży!
Anik kuchnia super, chciałaś coś innego?
Perfecta zakupy super, że baba Cię wkurzyła to rozumiem, ale dlaczego kierowca? Nie wciskasz hamulca wózka jak stoisz z nim w autobusie, ja jeszcze zawsze z boku sobą blokowałam.
Polecam książki:
*cierń miasta lwa
*dziecko ulicy
*sen o Ameryce
*zakazana żoona
*Dziesięcioletnia rozwódka
*Skazana na piekło
*Kato tata
*okaleczona
*skrzywdzona itdTo są tytuły
[/B]
[/B]
Uwaga, uwaga - mam termin cesarki - 13 wrześniaNiestety w wawie, ale juz jestem spokojniejsza, ze mam cos pewnego
12 mam sie zgłosić na oddzial.
Ciekawe, czy dotrzymam do 39 tygodniaChyba szyjka macicy mi sie skrucila, bo mam podobno 2cm.
Przypominam sie: Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon Dzieki![]()
Siesicką też uwielbiam! muszę znowu do niej wrócić, czytałam ją wiele razy w liceum a trochę czasu minęło, dzieki za przypomnienie
staram się ale nie daję rady może pod koniec sierpnia się wszystko ustabilizuje to będę bardziej na bieżąco
dasz radęsilan z ciebie kobietka
idę ogarnąć kuchnię
dobrej nocki![]()

Czy to będzie 13. piątek?