reklama

Czerwiec 2010

Hej,
weekendowa cisza:)
zyraffka i ja nalegam- odezwij się!!!!!!! bo się martwimy ;/

eagle fajnie że już lepiej się czujesz, że mdłości zażegnane i nie schizuj - z maleństwem napewno wszystko dobrze :)
Perfecta obcinasz Jasiowi włoski??? jeśli tak to nożyczkami czy maszynką?? tak się zastanawiam czy czasem nie obciąć mojemu szkrabowi, jak narazie to tylko mu grzywkę scinałam i to na spiocha bo inaczej nie dało rady i nie wiem jak się zabrać do ścięcia większej ilości włosków
izia fajnie że mimo braku czasu znajdujesz czas dla BB :)))
kajdusia fajne foto :) małe artystki rosną :))
Asnecja to za miesiąc już maleństwo będzie z Wami :))

Dobranoc :))

reklama
Witam
My po urodzinkach kolegi Poli...Było super...Zwłaszcza ze P. mógł pojść z nami bo ma chyba pierwszy weekend od kilku miesięcy wolny....więc tym bardziej było fajnie...Polcia się wyszalała i teraz grzecznie śpiocha....
koriander, kajdusia - ależ cudowne musiało to być spotkanko...Dziewczynki chyba się zaprzyjazniły....Wyglądały super....SZKODA ŻE JA NIE MAM MOŻLIWOŚCI SPOTKAĆ SIĘ Z wAMI :-(....zdjęcia piękne....(koriander - super fotka na zamkniętym...hehehe)
eagle - na pewno z maluszkiem wszytsko ok....Znam takie straszne myśli....ale trzeba je odgonić precz i cieszyć się fasolką......
anik - śliczna kuchnia....Chyba cudownie jest tak urządzać mieszkanko, co????
zyrraffka - przyłączam się do apelu...Czekamy na sygnał od Ciebie kochana....
gosiagro - pięknie Majeczka wymiata łyżeczką....Zuch dziewczyna...Polcia też lubi owsiankę....hihihi
A to Polcia z dziś....

Załączniki

• DSCF9919.jpg
    DSCF9919.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF9923.jpg
    DSCF9923.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF9924.jpg
    DSCF9924.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF9934.jpg
    DSCF9934.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCF9940.jpg
    DSCF9940.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCF9948.jpg
    DSCF9948.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCF9950.jpg
    DSCF9950.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF9926.jpg
    DSCF9926.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Hejka
Tylko wpadam zyczyc wam milego dlugiego weekendu ja nie bede zagladac, korzystamy z tego ze jestemy wszyscy razem
Wam tez zycze takiego rodzinnego
buziaki.:*

hejka:)
właśnie co z Zyrafką????????
eagle - moje mdłości zależy od dnia, raz nic raz co chwilę przy kibelku, także zazdroszczę że Ty już nic nie masz!
Agi - ale super!!!!
kajdusia, koriande - małe artystki:))))
izia - oj Ty to zabiegana jesteś:(

i ja życzę miłego weekendu!!! męża zabrał Jadźkę na rower i pojechali:) jak mu uśnie w tym koszyczku to pojedziemy na działkę układać coś tam, bo przywiózł prawie nową kostkę z rozbiórki i musimy ją ułożyć na palety.

Witam:-)

Ale tu cisza. Już po 15 jest a ja trzecia.

Agi śliczne zdjęcia:)

Anik bardzo ładna kuchnia

kajdusia, koriander jakie utalentowane macie dziewczyny:) super!

eagle ja play mam już ze 3lata i nie mam problemów, widocznie zależy gdzie jest(w jakiej odległości) nadajnik bts
Podaję link mapy: Mapa lokalizacji BTS / UKE

milusia ja mam za 45zł 5gb (to stary abonament już dawno tego nie ma)

Ostatnia edycja:
zyrraffka To teraz świętujecie rocznicę dziadków?
kajdusia,koriander Zdolne dziewczynki:-) A myślałam, że w tym wieku dzieci jeszcze nie potrafią bawić się razem;-)
izia Szybko wam idzie malowanie. P. przeznaczył 4dni na wyrównanie i malowanie ścian w jednym pokoju, a nie wiem, czy się wyrobi w tym czasie:sorry:
Agi Polusia jak zwykle roześmiana od ucha do ucha. Śliczna :-)
eagle Czekamy na zdjęcie brzuszka. :-) Ciekawe, czy twój jest większy od mojego podtuczonego słodyczami;-) Dziś wyglądam jak w 4-5 miesiącu ciąży i ze zmartwienia zajadam właśnie kolejne batoniki:-D Już się przesłodziłam i chyba pójdę zaraz po jakąś kiełbasę lub ogórka kiszonego:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry