reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

trzecia :)

Dzień Dobry
ja na chwilkę póki młody dosypia, później mykam na jakies małe zakupki i zaglądne do Was na dłużej popołudniu to coś więcej popiszę
teraz tylko pochwalę się że od 3 dni nie mam absolutnie żadnych mdłości ani tym podobnych, co prawda były one minimalne ale juz ich nie ma i chyba już nie wrócą:-)
za to dopadają mnie wątpliwości czy z dzidzią wszystko ok, dobrze w czwartek wizyta to sprawdzimy co i jak, ech człowiek przerabiał już ciążę 2 razy a i tak za każdym kolejnym zamartwia się równie mocno
Asencja super że udało się załatwić z tym szpitalem, przynajmniej jedno zmartwienie mniej i w razie czego miejsce masz zaklepane, szkoda tylko że tak daleko w W-wie ale lepsze to pewne niż nic, a gdyby tak zaczeło sie coś wcześniej to miałabyś możliwość u Was w szpitalu mieć cc gdyby to wypadło przed remontem mimo że nie miałaś tam planowane?

wszystkim mamom, dzieciakom i tatusiom życzymy miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
ja też życzę wszystkim miłego dnia
Mój na pewno będzie miły- zaraz przyjeżdżają suuuper goście :-D
Miał być dzisiaj upał, mięsko marynuje się na grilla, a tu pada i pada i ma padać do wieczora, ble :-(

no to ja też na chwilę życzyc udanego weekendu:) do nas też przyjeżdzają goście:)odkąd się przeprowadzilismy no non stop ktoś wpada:) a teraz pokażę dalej kuchnię:)

P1230258.jpgP1230256.jpg

tak z grubsza to wyglada.

a miałam jeszcze napisać że Oskar nie myśli mówić MAMA woła za mną Ania:) a co gorszy od taty będzie:)
miłego!

eagle To teraz ten najlepszy okres ciąży- już bez mdłości, a jeszcze bez zgagi ;-):-D
anik Baaardzo mi się podoba twoja kuchnia :tak: Pewnie chodzisz z ciągłym szumem w głowie od opijania nowego mieszkania :-D
Hehe, Emilka na mnie wcale nie woła ;-) Gada jak najęta, ale po swojemu i na razie chyba świadomie mówi papa, dziadzia i hau hau
Biorę się za porządki, dopóki Emilka śpi.

A my po suuuper spotkanku :-) Pogoda niezbyt dopisała, więc siedzielismy w domku, ale było fajnie, dziewczynki na medal, bardzo podobne do siebie z charakteru,
koriander- dziękujemy i czekamy na powtórkę :-p Mam nadzieję, że dojechaliście do Toronto przed tą pompą.....
A nasze zdolne córeczki zagrały nam dzisiaj koncert: :-D
pianistki.jpg

Więcej zdjęć na zamkniętym
Uciekam, bo mój mąż jest dzisiaj cudem w domu to se z nim chwilę pogadam....:-p

Ale u nas pogoda dziś do bani:baffled:

mama-kubulki
- ja pewnie na tej diecie to bym nie wytrzymała:no: mam nadzieję, że uda wam się szybko znaleźć opiekunke dla Kubusia

ola, ewa- udanych wakacji:-)

Perfecta - to ci się udało upolować okazje:szok: ja dzisiaj byłam w tym sklepie ale mały jakiś taki i słaby wybór był:blink: jak tam po kursie?

olavip -:-(

kajdusia, koriander - cudne fotki ze spotkania, już się nie mogę doczekać naszego:cool2::cool2:

Anik - piękna kuchnia:-)

Asnecja - to już całkiem niedługo będziesz drugie maleństwo tulić:cool:

eagle - to teraz spokój a potem zgaga:-D:-D na pewno dzidzia ma się dobrze:tak:

zyrraffka - napisz coś bo zaczynam sie martwić:-(

ale tu pustawo dziś, no tak weekend to nie ma się co dziwić
ja już ogarnęłam dzieciaki, małż jeszcze w pracy więc nuuudyyyy

Dorotka i jak się czujesz? kurczę nie zazdroszcze "przygody" dobrze że Ignaś w tym czasie nic nie chciał, ja też uważam że lepiej się leczyć za młodu tak by jeszcze wyleczyć bo na starość już na to małe szanse

Anik świetna kuchnia, fajnie wygląda to zestawienie 2 kolorów płytek na ścianie

Koriander koniecznie wrzuć fotkę new fryzury

Mamakubulki może popytaj wśród znajomych czy nie mają jakiejś emerytowanej już "babci" która siedzi w domku i mogłaby się zająć Kubą

Milusia jeśli chodzi o internet to ja będę Ci odradzać Play, miałam kiedyś wątpliwą "przyjemność" posiadać go i nigdy więcej choćby mi za to dopłacali, owszem wszystko było super przez pierwsze 2 miesiące kiedy to można wycofać się z umowy a później z dnia na dzień zaczęły się schody - jakakolwiek zmiana pogody brak neta, większy wiatr, deszcz brak neta, co chwilę jakies braki zasięgu, połączeń jednym słowem masakra

Perfecta no no idziesz za ciosem, i tak trzymaj jestem pewna że wszystko się uda tak jak to sobie zaplanowałaś.... hmmm może wpadnę do Ciebie na weekendowy relaksik - zamiast spa... jakieś new fryz, kolor, paznokcie za jednym razem;-)

Olavip jak się masz bidulko, nie zazdroszczę bo tak jak pisałam u mnie super newet te minimalne mdłości poszły precz

Ewa wypoczywaj ile się da

Izia z brakiem czasu to zrozumiałe, odezwij się choć od czasu do czasu dając znać że żyjecie

kajdusia, koriander świetne fotki od razu widac że spotkanie udane, super

dziewczyny czy któraś ma namiary na zyraffke?? kurcze chyba już z tydzień się nie odzywa to do niej nie podobne....

żyję żyję ale dzisiaj mam już dość ,chcieliśmy jeszcze jutro porobić ale robimy sobie wolne do wtorku muszę odsapnąć w dwa dni wymalowane sufity w dużym pokoju małymi kuchni i położone tapety zostały jeszcze przedpokój i łazienka od połowy w górę mayślę że w jeden dzień ogarnę
anik kuchnia rewelacja

reklama
Asnecja Zagłosowane :tak: Czy to będzie 13. piątek? :-p
Nie, na szczeście wtorek :)

Asencja super że udało się załatwić z tym szpitalem, przynajmniej jedno zmartwienie mniej i w razie czego miejsce masz zaklepane, szkoda tylko że tak daleko w W-wie ale lepsze to pewne niż nic, a gdyby tak zaczeło sie coś wcześniej to miałabyś możliwość u Was w szpitalu mieć cc gdyby to wypadło przed remontem mimo że nie miałaś tam planowane?
Taki jest plan :) Trudno przewidzieć czy nie zaczne wczesniej, ale jakoś mam przeczucie, że chyba tak :p Zobaczymy :)
Miałaś się pochwalić zdjęciami brzuszka :)

kajdusia - super zdjęcie :) Od razu widać talent :)

Ja dzisiaj byłam rano kłuta, a potem pojechaliśmy całą rodzinką na śniadanko :) Krystianek jest taki nie cierpliwy, że wytrzymać z nim przy stole, jak się czeka na jedzenie, to tragedia. Co innego, jak juz się to jedzenie pojawi - grzeczny aniołek :) Byle nie zapomnieć o nim :p
Kurcze...pojechałabym jutro, albo pojutrze do zoo, ale teraz jestem taka nie mobilna, że przejde pare kroków i pachwiny i brzuch mi wysiadają...zapowiadają się 2 dni w domu :/
Miłego wieczorku życze!
Ciekawe dlaczego żyrafka sie nie odzywa...
PS. Przypominam o głosach :) Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon

Do góry