Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ewelinka no to ładnie balowaliście!!!) szkoda tylko tej złamanej nogi.
Asnecja o kurcze!!! dobrze że w porę zauważyłaś Krystianka!! nasze dzieci już są tak ruchliwe i pełne pomysłow że nawet na chwile strach je spuścić z oka.
Percia a Ty szalejsz, normalnie będzie dyplom za dyplomempomidorowa wyszła super, o niebo lepsza od tej na przecierze ale mój niejadek ledwo zjadł pół swojej miseczki :/ Percia pytałam już wcześniej ale chyba przeoczyłaś mojego posta, obcinasz Jasiowi włoski?? ja muszę mojemu trochę podciąć i nie wiem jak to zrobić bo on sobie nie daje, słyszałam że maszynka nie wskazana, że lepiej nozyczkam, prawda to??
emalia coś ucichła. Wyjechała gdzie czy co???
Moje dziecie pobiło dzisiaj rekord w spaniu, jeszcze się nie zdarzyło by w południe przespał aż 3 godziny) aż się zaczęłam niepokoić i co chwilę sprawdzać czy wszystko u niego w porządku
)
Kochana przytulam mocno!!!!!! U mnie tak było przed 3 na raz wychodzącymi ząbkami. Jaś był niemożliwy Ja zmęczona już o 15 byłam i czekałam aż maż wróci z pracy a teraz jak sie przebiły to wrócił grzeczniuchny Jaśczesc dziewczyny
nie wiem co sie ze mna dzieje, dzis pierwszy raz trace cierpliwosc do wlasnego dziecka! on caly dzien marudzi a ja mam ochte wyjsc i zatrzasnac za soba drzwi, a meza nie bedzie dzis do pozna, juz 2 razy sie poplakalam z bezradnosci, a dzis ostatni dzien urlopu , jutro do pracy, a to mnie jeszcze bardziej dobija............
Wczoraj zjadła na obiad ok. 4 fasolek szparagowych
Wcześniej Emilka się nie odparzała, a od niedawna pojawił się ten problem. Pieluch i kosmetyków nie zmieniałam, więc przypuszczałam, że to od jedzenia. Emilka jadła ostatnio różne owoce, więc myślałam, że może po którymś z nich kupy są drażniące i stąd odparzenia. Ale dziś Emilka niewiele jadła, a z owoców tylko kilka suszonych żurawin, więc może to po nich?
Muszę to sprawdzić.
wcześniej jak chciała pić to mi kubek przynosiła a teraz samoobsługa:-)
tylko na chwilkę dała ale to już duży sukces

Może ktoś jeszcze?????? Sobota godzina 11 :-) Szczególnie wskazany ktoś ze starszym rodzeństwem, żeby Piotrek też miał towarzystwo :-)
), więc pierwszy plus naszego spotkanie już jest