• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

Łukasz jak tylko wejdę na teren żłobka to strasznie płacze. Paniew mówiły, ze nie płakał długo, spał bardzo krótko- uciekał z leżaka i niby jadł naleśnika ale znając go to zjadł kawałeczek i koniec. W domu zjadł ociupinkę zupy (nalałam mu 1/4 szkalnki i prawie wszystko zostało) i pół danio (wiem, wiem, zę chemia i cukier sam ale chociaż wiem, ze coś ma w żołądku). jak przyszłam po niego to odrazu na mój widok zaczął płakać. Serce mi pęka, ze musze go tam zostawiać, jestem ciekawa jak długo potrwa zanim przestanie płakać na widok żłobka. W pracy oczywiście nie mogłam myśleć o niczym innym, jak o tym, co mój synek robi, że teraz ma śniadanie, a teraz ma obiad... leżakowanie... nie mogłam się na niczym skupić.

teraz Łuki ogląda swoje ulubione sezamki, zaraz kąpiel i spanie.

Wiesz, ja bym chyba zwariowała jakbym musiała dać Hanię do żłobka,w ogole sobie tego nie wyobrażam. Trzymaj się dzielnie

reklama
gosiagro ale wam fajnie z tym mieszkankiem <marzyciel>:)

Uciekam się trochę zdrzemnąć.
I do zobaczenia za tydzień... Leccccimy;)

udanych wakacjiii i na fotki czekamy:tak::tak: pewnie wrócisz machnięta na brąz;-);-)

Gosiagro - nie lubię Cię (za te muffinki) grrrrrrrrrr... ;)

a ja cie lubię :-p:-p:-p:-D:-D:-D

foch z przytupem!! Nawet się nie odezwaliście :P byśmy się spotkali w parku :)

hehe, widziałam je tylko wirtualnie:-):-) mąż mi na kamerkę nagrał, był sam, bo Mai nie mieliśmy z kim zostawić, a zabrać na plac budowy nie można
ale już niedługo, niedługo i będziemy spacerować:-D:-D

Hefi a co u was, tak rzadko piszesz. Mam nadzieje ze jak juz Gosia obok zamieszka to cie troche przypilnuje zebys pisala :-p

Klementinka zaraz wstawie ci przepis

Milka moi tesciowie siedza juz drugi miesiac we francji Lila ich nie zapomina cwiczymy na zdjeciach :-D

Kasiulka dasz rade najgorsze to zrobic ten pierwszy krok

Kasiek jak poor paluszek?:-p

zdec spokojnego lotu!! masz stresa?

zyraffka oby to przystosowanie trwalo jak najkrocej....

ale mam nudne tlumaczenie do zrobienia blehee:nerd:

perfecta i Kajdusia usprawiedliwienia przyjete :-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-)

Ewa a jak spedziliscie dzien, juz w warszawie? Spoznione zyczenia najlepszego :tak:

Tak, już jesteśmy w Warszawie.
Niestety dzień bez rewelacji, nawet rodzice zapomnieli o naszej rocznicy. Rano było dopakowywanie rzeczy. o 11przyjechał teśc i zaczęliśmy ładowac wszystko w samochód. Po drodze Karolina była bardzo niespokojna, co kawałek zatrzymywaliśmy się, niestety przeziębiona jest i pewnie dlatego była tak marudna. 100km jechaliśmy 3godziny:szok:!
W domku trochę ogarneliśmy mieszkanko i ja niestety do pracy leciałam.
Ale na szczęście wczesniej udało nam się spędzic trochę wspólnych, tylko we dwoje chwil:-).

Przepraszam że nie odpisuję ale jestem padnięta. a rano muszę wcześnie wstac bo w pracy mam szkolenie.

Spokojnej nocy Wam życzę:-)

Cześć laski czyżby pierwsza?
Mój starszy już pojechał do szkoły a reszta śp iwięc troszkę ponadrabiam:-D
gosia to ile jeszcze byście już po swoim chodzili?oby jak najszybciej święta to pewnie będziecie już zaaklimatyzowani w swoich nowych czterech kątach co?:tak:
zdec jak tam pewnie już w podróży?zazdroszczę<marzy>
Ewa współczuję podróży z taką marudką ciężko się jedzie mój teraz też przeziębiony i do miasta dosklepu jechać z nim to szok:no:
lena co się stało Gai?oby bużka jak najszybciej wróciła ładniutka:-)
no i na tyle Młody wzywa

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was kochane mamusie:)

chcialam sie pochwalic ze 9wrzesnia o godz 10,21 przyszedl na swiat nasz drugi syn Konrad ( 3070kg i 52cm) przez ciecie cesarskie po 9 dniach pobyru w szpitalu:)))jestesmy juz od wczor w domu maly jest taki slodziutki a grzeczny jak anioleczek...Ksawery nie poznal jeszcze braciszka bo jest u mojej mamy juz od 2 tyg mial wrocic na nasze wyjscie ze szpitala ale niestety sie rozchorowal ale juz jest ok i wraca w piatek juz nie moge sie doczekac:)))

popisze pozniej poki jeszcze moge z wami triche posiedziec bo przy Ksawciu nie ma takiej opcji a tymczsem buziole ide nakarmic malego!:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry