• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry

gosia to ile jeszcze byście już po swoim chodzili?oby jak najszybciej święta to pewnie będziecie już zaaklimatyzowani w swoich nowych czterech kątach co?:tak:

klucze mamy dostać po koniec października:cool2: trochę czasu pewnie urządzanie zajmie, ale mam nadzieję, ze już na święta tam się przeprowadzimy:-)

trzecia? u nas pobudka o 9.30 :szok:

szczęściara:-D ja od 7 na nogach

Witam Was kochane mamusie:)

chcialam sie pochwalic ze 9wrzesnia o godz 10,21 przyszedl na swiat nasz drugi syn Konrad ( 3070kg i 52cm) przez ciecie cesarskie po 9 dniach pobyru w szpitalu:)))jestesmy juz od wczor w domu maly jest taki slodziutki a grzeczny jak anioleczek...Ksawery nie poznal jeszcze braciszka bo jest u mojej mamy juz od 2 tyg mial wrocic na nasze wyjscie ze szpitala ale niestety sie rozchorowal ale juz jest ok i wraca w piatek juz nie moge sie doczekac:)))

popisze pozniej poki jeszcze moge z wami triche posiedziec bo przy Ksawciu nie ma takiej opcji a tymczsem buziole ide nakarmic malego!:)))

Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!! Pochwal się synciem:tak::tak:

reklama

chcialam sie pochwalic ze 9wrzesnia o godz 10,21 przyszedl na swiat nasz drugi syn Konrad ( 3070kg i 52cm) przez ciecie cesarskie po 9 dniach pobyru w szpitalu:)))jestesmy juz od wczor w domu maly jest taki slodziutki a grzeczny jak anioleczek...Ksawery nie poznal jeszcze braciszka bo jest u mojej mamy juz od 2 tyg mial wrocic na nasze wyjscie ze szpitala ale niestety sie rozchorowal ale juz jest ok i wraca w piatek juz nie moge sie doczekac:)))

popisze pozniej poki jeszcze moge z wami triche posiedziec bo przy Ksawciu nie ma takiej opcji a tymczsem buziole ide nakarmic malego!:)))

Gratulacje! Czekamy na zdjęcie

Witam sie i ja - Napisłąm posta i se zniknął wrrrrrrrrrrrrrr
Po pobycie u mamy super! Jasiek troszke rozpieszczony i go naprawiam powolutku:) Ja bym siedziała tam jeszcze z 2 tygodnie ale mąż przyjechali i kazali wracać:):P Dopeiro dzisiaj mam chwilkę by usiąść z Wami i ponadrabiac troszkę:)
Przede wszystkim
Asencja- Wilekie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Michałek przecudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!
Mimi- Kochana teraz Twoja kolej:)!!!! Bardzo mi przykro z powodu Tatusia Przytulam najmocniej jak poitrafię!!!!
Zyrafka- Kochana przytulam i trzymam kciuki aby okres przystosowania Łukaszka do żłobka szybko poszedł,
Nadika- Buziaki dla Ciebie i Natanka. Jas też ma od kilku dni niejadkowy okres i musze dziwne rzeczy wymyślac przy jedzeniu by cos zjadł. Pięknie jadł u Dziadków a tutaj bunt. Stawiam na dolne 4 bo napuchniete jak nie wiem co. Jak ta sprawa Kochana pisz nam?
Zdec- Wspaniałego wypoczynku Wam życzę!!!!
Kasiek- Damiś cudny!!!! A jaki tancjor!!!!!!!!!!! Uśmiałam się z jego lambady jak nie wiem co Chyba z 3 razy filmik oglądałam:)
Gosia- Kochana cieszę się że mieszkanko już cudnie sie kończy budować:) Na święta będziecie juz u siebie??? Mufinki wyglądają przecudono- pysznie:P Miściuniu wypieków Ty nasz!
:)
Koriander- :*:*:*
Ewa- Wszystkiego najlepsiejszego z okazji rocznicy ślubu !!!!Spóżnione ale szczere!
MAma Kubulki- Zdrówka dla Kubulki!!!! :*
Klementinko- To tylko już wypatrywać :) Kochana buziaki dla "Brzuszka" Jasia i dla Ciebie! A co do dyni nie pomoge bo nie robiłam nic bo nie przepadam. Dzisiaj na DDtvn jest kuchnia dyniowa
Izia- A co u Ciebie Kochana? Goście już poszli...? Mieszkanko udało się juz wynająć?

A to Jaśkowy się wita z rańca z cioteczkami:P
Zobacz załącznik 390432

Edit: Agusia Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

ogromne gratulacje!!!! Bardzo sie ciesze :tak: Przesliczne imie, Ksawery i Konrad to brzmi dumnie :-) Wracaj szybko do sil i napisz jak znajdziesz chwilke

Perfecta coz za przesliczny mlody mezczyzna z Jasia, buziaczki od cioci i Lilci!

Hej;-)

chcialam sie pochwalic ze 9wrzesnia o godz 10,21 przyszedl na swiat nasz drugi syn Konrad ( 3070kg i 52cm) przez ciecie cesarskie po 9 dniach pobyru w szpitalu:)))
Gratuluję!!!;-):-):-)
Witajcie ja tylko n chwile:(
Gaja miała mały wypadek i cała buzia zdarta:(
Jakos dzielnie sie trzymamy!!!
Jak się czuje Gaja???Tulaski!!!:tak::tak::tak:

iiwka co sie dzieje???
Mam pewne problemy rodzinne:-(
czesc łaski,
ale mi sie dziecie pochorowalo, mam ochote olac ten złobek,w nocy spalam chyba z pol godziny, Kubus caly czas jeczał, plakal, potem wzielismy go do naszego łozka to mi wlosy wyrywał hehehe bylo strasznie

to zapraszam, niedziele i wtorki na razie mam wolne, oby mi Kubus szybko wyzdrowiał to sie spotkamy, dawaj znac kiedy bedziesz jechac przez Lu ;)
Jadę najprawdopodobniej w sobotę a w niedzielę będę wracać:-D
W październiku później będę w Lu bo siostra będzie rodzić:tak::tak:
Zdrówka dla Kubusia!
iwkaa- ale mnie zaniepokoiłaś, a jak mam się czu po tych tabletkach??? albo lepiej nie pisz:baffled:
Nie poprostu pytam,czy są jakieś objawy uboczne czy to tak normalnie wszystko wygląda bo poprostu nie wiem:zawstydzona/y:
I absolutnie nie chciałam Cię zaniepokoić:-(:zawstydzona/y::-(:-(

Rany jak ja bym chciała spać do 9 :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::-D
Ale to nie możliwe,chociaż dzisiaj i tak suuuuuper bo 6:40:szok::tak::tak::tak:
Wyspałam się jak nigdy:-)
Jestem po jednej kawce,ale lecę zrobić drugą,kto chętny???:-):-p:-)

Mam problemy z tym sprzedającym wózek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Edit:
Jaś to super przystojniaczek!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Melduje się córa marnotrawna :zawstydzona/y:
Zaglądam tu czasem, ale nie piszę, bo byłoby mi głupio tylko pobieżnie pisać, a nie chciałabym nikogo pomijać w odpowiedziach... Ale spróbuję trochę nadrobić...
mimi- Przede wszystkim dla Ciebie wielkie przytulaki :-(Ściskam najmocniej, bardzo bardzo mi przykro :-(Trzymajcie się! I czekam na dobre wieści z cudownego rozdwojenia, trzymam kciuki :tak:
Asnecja- gratulejszyn!!!! Jestem absolutnie zachwycona Michałkiem! Śliczne masz dzieci! To teraz duzo zdrówka i siły dla Ciebie i Twojej rodzinki!
Agusia- dla Ciebie również wielkie gratulacje! Czekamy na zdjęcia :tak:

Zaciskam też kciukasy za wszystkie dzieci, które maszerują do żlobka i za dzielne mamusie, którym na pewno ciężko na początku znosić taką rozłąkę....

U nas wszystko ok. Niby jeszcze tak dużo pracy nie ma, ale na wielu różnych frontach, więc trudno to wszystko na razie ogarnąć, mąż dostał oprócz pracy w orkiestrze pół etatu w domu kultury i jeszcze bierze udział w jednym projekcie w teatrze. U mnie też gorąco, ale się Wam pochwalę, że wreszcie robię coś dla siebie- zapisałam się do szkoły tańca :-D:-D Na razie raz w tygodniu , ale mam taaaką frajdę, że hej!

Jeszcze raz zapraszam warszawianki na koncert w niedzielę na Wawrze!!! Wstęp jest freeeee :-D Na prawdę fajny koncert będzie i wcale nie poważny :tak::tak:
To na zrazie

reklama
Hej

agusia44 GRATULACJE!

Przepraszam ze nie nadrabiam i nie odpisuje nic....
Hania przyniosła z zerówki przeziębienie i tak ona w zeszlym tyg zaczela w czwartek ale ona to lekko przeszla i juz zdrowa a mnie od dwóch dni łamie a dzis to juz porazka:(((( Daniel i Miki tez chorzy, mąż tez... mówię wam tragedia.... oby szybko przeszło.......:(((( buziaki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry