Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

)
:-):-)To ja się skromnie pochwalę 7.5kg mniej w dwa miesiące[...]od pazdziernika trzeba sie znowu wziąść za siebie i do tych ćwiczeń jeszcze diete dołączyc bo cosik wogóle niemoge schudnąć

także dasz radę i powodzonka

Ja pamiętamCześć wszystkim - melduję się, że żyję tym, które mnie jeszcze pamiętają![]()

Jaki słodziutki!!!hej hej!!!
kochane mamusie przedstawiam Wam Konrada Zobacz załącznik 390879Zobacz załącznik 390880Zobacz załącznik 390881

iiwka i co jednak kupujesz ten wozek?

Dziś kurier łaskawie zapukał do mych drzwi

jakoś nawet w miarę spokojny był Alan

ale za to ze słomką

Tylko u nas na odwrót niż u większości- ze spaniem nie ma problemu, nawet udało nam się kilka dni temu odstawić smoczek (tylko pierwsze 2 noce były trudnee), ale w ciągu dnia jest ciężko czasem zachować zimną krew. Emilka potrafi być nieznośna
I teraz jeszcze choróbsko się przyplątało...
Gratulacje
Na chwilę usiadłam przy kompie, a ona otworzyła drzwi do kuchni, wpuściła tam Emilkę i w efekcie nie wiem, czy uda mi się doprać ulubione ubranie Emilki