koriander
Fanka BB :)
oj tak. A w którym tygodniu będziesz 22 grudnia? Ja w 17tc
w 18tc
Wlasnie wyczytalam ze w tym tygodniu:Dziecko zwinięte w kłębek mierzy 12-14 cm, a wyprostowane - 25 cm. Waży 150 g - osiągnęło wagę kolby kukurydzy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tak. A w którym tygodniu będziesz 22 grudnia? Ja w 17tc
Wlasnie wyczytalam ze w tym tygodniu:w 18tcWlasnie wyczytalam ze w tym tygodniu:
Dziecko zwinięte w kłębek mierzy 12-14 cm, a wyprostowane - 25 cm. Waży 150 g - osiągnęło wagę kolby kukurydzy.

stwierdził że mam się nie objadać, ale problem w tym że ja nie jem więcej niż normalnie :-) Ja uciekam na zakupy bo czas cos ugotowac
Nabralam ochoty na pomidorki koktajlowe ze swieza bazylia
zdec ty sie nie masz chyba co martwic jestes taka mlodziutka, a w 12tc4d to bedzie juz piekny widok!
Ja dzisiaj robiłam spagetti, tylko mój mąż kupił jakiś nieciekawy makaron niestety
. 
, bo stwierdził,ze jak już usiądę to nigdzie nie pojedziemy i nic nie załatwimy:-)Widzę, że całkiem sporo nas będzie chyba 22.12 na wizycie u lekarza.
Właśnie skończyłam robić galaretkę, zachciało mi się zabawy i zrobiłam trójkolorową. Czekam tylko aż zastygnie ostatnia warstwa, łyżkę już mam w pogotowiu:-). Pycha.