reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hejka:)
Jagoda spała dziś z nami całą noc:baffled::baffled: i nie wiem co jej było - płakała i tyle, ale jestem połamana:no:
Żyrafka - zdrówka dla Was chorowitki jedne!
Mamkubusia - ojej... niedobrze to brzmi... dla Was też zdrówka!
Julia - hehe to 1wsza histeria zaliczona:laugh2: i pewnie nie ostatnia.. ja się tego boję okropnie:no:
Klementinka - no to zakupy zaliczone niezłe:-D
Perciu- prosimy o zdjęcia! Jasiu na pewno szaleje;-)

reklama
Cześć

Byliśmy u lekarza. Czekaliśmy jak zwykle godzinę w kolejce. Lekarz stwierdził infekcję wirusową, więc na szczęście nie ma antybiotyku. Posiedzimy w domku do wtorku. Łukasz zadowolony z prezentów:))

mamakubulki-
niedawno przechodziliśmy a dokładnie Łukasz przez zapalenie spojówek. Dostaliśmy kropeli i maść. Po dwóch dniach młody strasznie zaciskał oczy i ciężo mu było cokolwiek zaaplikować. Mam nadzieję, że zapalenie nie wróci przez to.
Dużo zdrówka dla ciebie i kubusia!

julia- ja jeszcze takie histerie mam przed sobą, chociaż Łuki czasem potrafi już pokazać "różki", u nas pomaga jak narazie nie zwracanie w takim momenie na niego uwagi i zaraz się uspokaja.

klementinka- każde 20 minutek samej na wagę złota :)))

perfecta- my też daliśmy jeden prezent Łukaszkowi wcześniej, zeby mógł się już bawić, żeby nie wszystko było naraz.

olavip- moze ząbki idą??

Ja zaraz zasiądę do drugiego śniadanka a potem podszykuję obiad i sprzątanie, sprzątanie...

My również pozdrawiamy Mikołajkowo :-)

8yw32d.jpg

Cześć Kochane
My jesteśmy po wczorajszym wieczornym Mikołaju- Jezdzik Jas dostał. Nie wytrzymałam i musiałam mu dać. ZACHWYCONY zasnąć z wrażenia nie mógł do 23. I dzisiaj rano Mikołaj w nocy mu przyniósł Matę Wodną i mam Picasso w domu od rana:)
Lecę zrobić 2 śniadanie i usiądę z Kawką do Was

Perciu i jak ta mata sie sprawdza?:)Podoba mu sie?

Zyraffciu dobrze ze obylo sie bez antybiotyku:) Co do histeri to tez staram sie nie zwracac uwagi..ale czulam presje ze jestesmy w sklepie,moze to nieyla typowa histeria do konca,bo plakala i uklekla...zaraz potym sie podniosla,wogole ciezki wczoraj miala dzien....

A ja za chwile jade do dentysty i boje sie jak niewiem co...boli mnie juz brzuch;/

A Hania rewelacyjna:)piekne wloski:) wieczorem moze wstawie jakas fote Meli:)

Ostatnia edycja:
czesc dzieczyny, krple do ocz sa super, dzisiaj juz duzo lepiej, Kubuś nawet poszedl do złobka, byl u nich sw mikołaj i przyniosł prezenty, wpadlam tam na chwile, niestety mikolaj zdazyl juz wyjsc ale zdjecia ogladalam, sa fajne, rety ale w tym zlobku jest duzo dzieci, dzis byla ze 20, poszlam sie na chwile z Kubusiem pobawic, polowa dzieci na gile do kolan i je połyka,

a jakas dziewczynka piła z butelki Kubusia grrrrr juz nie wiem co myslec, byly 3 panie, ale one takiej gromady nie moga ogarnac, poza tym była masowa histeria, bo rodzice dzieci zdazyli juz wyjsc z imprezy milajkowej, a dzieci byly głodne i senne, bo przed obiadkiem i spaniem,

ale moje dziecko jest wyrosniete, o pol glowy wyzszy od rowiesnikow

i jednak stwierdzilam, ze jakos dziwnie wyglada z tymi blond długimi lokami, chyba mu jednak obetnę

a ja chora, łyknelam gripexy i probuje sie wyleczyc

julia no co Ty!? dentyści są super;)

my też pomikołaju tym prawdziwym a raczej 100 mikołajach:-DMichał wogóle nie zwracał na nich uwagibardziej interesowały go dzieci biegające z każdej strony:-D

Mamo kubulki ja mam wspanialam dentystke:) lecz niestety to nie sa przyjemne spotkania.
Jestem juz po wizycie chudsza o 150zl!!!!:szok: leczenie kanalowo:( za tydzien nastepna wizyta i pewnie takze takie kosztowne bedzie ;/ jestem zla bo przed samymi swietami taki wydatek;/;/:(

Najgorsze bylo miec usta otwarte przez 1godz i 15 min! oczywscie na znieczulenie wiec jako tako bólu nieczulam...ale do tej pory polowy szczeki nie czuje!;/a zjadlabym cos! ehh ale marudze!

Widać że wszystkie dzieci zadowolone z prezentów:)
U nas też mikołaj był Tala rower dostała, ale pewnie pojeździ na nim dopiero na wiosnę.

Julia i tak nie jest źle... u mnie kanałówka jednego zęba 400zł w sumie. Idę w piątek w związku z tym na czwartą wizytę, a jeszcze końca nie widać:( A cała reszta zębów to masakra, mnóstwo do roboty, a każdy 120-150zł.

Wszystkim życzę miłych mikołajów;)

reklama
Zdec u nas caly zab kanalowo 200-250 zl wiec rzeczywiscie taniej, no mam nadzieje ze u mnie na drugiej sie zakonczy kanalowo, ale widze ze mamy podobnie z tymi zebami, tez mam mnostwo do naprawy ale to juz po swietach bo z kasa nie wyrobie;/

Do góry