reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny, nie wyrabiam sie ze sprzataniem, normalnie padam na twarz, a moj maz jeszcze zapowiedzial, ze dzisiaj wigilia w pracy i idzie na impreze, a tak liczylam na jego pomoc grrr

czy ktoraś z Wam miala jakas pomoc do sprzatania albo sama poagała u kogos w domu? jak to wygląda, warto? co z rzeczami osobistymi? nie wiem czy bym sie w tym odnalazła, ale sama nie wyrabiam......

nie wiem czy to przez zblizajace swieta ale zrobililam sie strasznie sentymentalna, ciagle sie wzruszam i płacze, zupełnie jak wtedy, gdy byłam w ciąży eh

przyjde wieczorkiem
milego dnia;)

reklama
Kochana Eagle, z okazji Twych urodzin składam Ci
najpiękniejsze życzenia: zdrowia, szczęścia
i miłości oraz wiele wiele radości.
Niech każdy dzień Twego życia będzie tak wesoły, jak promienie słońca, a każda chwila przepełniona miłością. Na Twej twarzy niech zawsze gości uśmiech, a Twe serce będzie szczęśliwe.
Niech się spełnią Twoje najskrytsze marzenia i myśli oraz wszystkiego czego tylko zapragniesz.
Tego Ci dziś życzę i 100 lat krzyczę!

Zobacz załącznik 418799

Eagluniu Kochana!!!!

Niechaj los Tobie sprzyja,
niosąc powodzenie,
idź przez życie z dobrocią w sercu,
otoczona ludźmi, których kochasz,
silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia,
niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.

hej Gaja ma goraczke:(

Kochana wysoka goraczka moze rowniez sie objawiac angina:( u nas tak bylo, zero kataru,zero kaszlu,prawie 40 C goraczki!!! Angina! antybiotyk musiala dostac, ostatnio w osrodku spotkalam znajoma z synkiem tez mowi ze tylko wysoka goraczka wiec pomyslalam o anginie i rzeczywiscie angina ropna...a moze to trzydniowka, my nigdy jej nieprzechodzlismy wiec niewiem...
Wiec moze idz gdzies prywatnie? no w sumie jeszcze jutro mozesz zapisac sie i isc na NFZ, dziecku niepowinni odmawiac..!!!

Biedna :-(

A Hania ma katar i znowu problemy z kupą :-(

KAsiu AMelia nigdy niemiala problemu z kupka dopuki w gosciach niedostala duzo czekolady!! przez dwa dni plakala jak miala robic...kumpela polecila rumianek i rzeczywiscie nastepna kupka byla bezbolesna!

Witajcie :-D

w Poznaniu nadal biało, może zostanie śnieg do Świąt :-)

Kasiu u nas juz topnieje...a mialam w planach po poludniu na sanki isc z Amelia....wiec raczej niebedzie w swieta;/

czesc dziewczyny, nie wyrabiam sie ze sprzataniem, normalnie padam na twarz, a moj maz jeszcze zapowiedzial, ze dzisiaj wigilia w pracy i idzie na impreze, a tak liczylam na jego pomoc grrr

czy ktoraś z Wam miala jakas pomoc do sprzatania albo sama poagała u kogos w domu? jak to wygląda, warto? co z rzeczami osobistymi? nie wiem czy bym sie w tym odnalazła, ale sama nie wyrabiam......

nie wiem czy to przez zblizajace swieta ale zrobililam sie strasznie sentymentalna, ciagle sie wzruszam i płacze, zupełnie jak wtedy, gdy byłam w ciąży eh

przyjde wieczorkiem
milego dnia;)

Kochana a moze jestes w ciazy?:)

Kochane moje najpiękniej jak potrafię dziękuje za życzenia nawet nie wiecie jak sie wzruszyłam ech....

o matko jak mi dziwnie, kiedyś wydawało mi sie ze ludzie w wieku 30 lat są już "potwornie starzy", a teraz... nie tak dawno świętowałam swoja 18 :-)

no nic trzeba zejść na ziemię:tak:

ja prawie dziś z kuchni nie wychodzę ale efekt taki że sałatka zrobiona,druga w trakcie, szarlotka już pięknie pachnie, ciasteczka się pieką, ciasto ptysiowe przygotowane.....

zaglądnę wieczorkiem to coś więcej popiszę

buziaki

reklama
2v97ncw.jpg

Hania pomagała mamie dzisiaj w kuchni - czytaj ukradła mi pokrywki od garów :-D

Do góry