reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

taadam Jestem i ja
Witam się po Światach - 2 kg ....................... lżejsza:) U mnie święta bardzo pracowite niestety:( Mieliśmy gości i w wigilię i w 1 dzien więc się narobiłam zwłaszcza w niedzielę. Jak weszłam do kuchni o 10 to wyszłam o 16. Za to wczoraj odespaliśmy sobie i taki dzień leniuszka zrobiliśmy.
Kasiek- Jaki Damiś śliczny!!!!!!!!!!! Piękny, przystojniak:) Blondasek:) 2 zdjęcie przesłodkie!!!!
o i tyle z pisania Marudek woła

reklama
Witam Was Kobietki!!!

Perfecta w porównaniu do ciebie ja chyba osiągnęłam wagę poporodową :-) jeju takiego obżarstwa dawno nie było a lodówka jeszcze pełna
święta spędzone w bardzo miłej atmosferze-dobrze że są te dzieciaki to człowiek nie myślał non stop o tych co odeszli.
w niedziele odbyły się chrzciny Oleńki. było bardzo sympatycznie, Ole w kościele bardzo grzeczna- tylko obserwowała z zaciekawieniem-tyle ludzi :-)
Zuza coraz czesciej nadużywa słowa NIE. zrobiła się złośliwa ale walczymy z tym;-);-)

A ja przed świetami fryzjer, paznokcie i od razu inny nastrój:-) ide wlepić parę zdjęć na zamknięty

Lenka to na pewno od zębów, nie martw się na pewno nie zasłabnie od braku jedzenia zwłaszcza że je mleko;-)
Kasiek ślicznie wyglądaliście

Witam po świętach:-)objedzona że ho ho a jeszcze lodówka się niedomyka kto to wszystko zje ja już nie mam siły:eek:
Zośka też nic nie chce jeść od paru dni też myśle że to dolne 3 matko ile musze się namęczyć żeby ze trzy łyżki kaszki zjadła:no:

heja,
ale te swięta męcza, tylko siedzenie w domu i jedzenie - pogoda była do kitu więc nawet na spacer nie udało się wyjść. Dobrze że są dzieciaczki i to dzięki nim czuć magie świąt :)

Buziaki i miłego dzionka!!

no to ja chyba jako ostatnia się melduję :p
żyję, ale hmm niby się nie przejadłam ale jakaś zmęczona, dobrze że Jagoda spała dziś do 9 a wstałyśmy uwaga 9:45:-D booossssko to chyba mój prezent na po-świętach od niej:-D
mam nadzieję,że nie musiałyście się leczyć miętkami ani niczym innym:-p
Jagoda - to dzikus nie z tej ziemi, ze wszystkiego zadowolona, podniecona,zszokowana i w ogóle:-D
najlepsze jaja były z choinką chyba: "mama patrz!, tata patrz!, baba,dziadzia, ciocia i tak wszystkich po kolei a krzyk i pisk przy tym...ach....
Kasiek - Damiś wygląda jak namalowany!

cześć!

Moje dziecko dzisiaj pospało do 9 :szok:rekord swiata :-D o 8:30 przebudziłam się i wyskoczyłam szybko z łóżka zobaczyć czy oddycha:-D
Teraz wariuje w sali zabaw z tatą.

Ja tylko na chwilę...widzę że u Was świeta udane....U mnie średnio ale o tym napiszę troche później.....Napisze tylko ze u Poli potwierdziło się to co podejrzewałam....w piatek mamy zabieg u chirurga i strasznie sie boje.....co dziwne lekarka nie kazała mi wcześniej używac żadnych maści i kazała przyjśc normalnie....Boje się strasznie ale wiem że bedzie dobrze, do tego mam podły nastrój , jestem zła na siebie że wczęsniej jakoś tego nie zauważyłam i wogóe zamiast odpocząć jestem bardziej zmęczona...>Ach do bani z tym wszystkim....Ach...Sorry za smęcenie!!!!

reklama
Do góry