Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Trzymam kciuki- będzie dobrzE!!!
, a jak nie zadziałają, to wtedy sprawdzić morfologię.... Mówię Wam dziewczyny to jest koszmar- wczoraj przez cały dzień wmusiłam jej (CUDEM!!!)pół parówki i dwie mandarynki, dzisiaj nie licząc 80ml mleka o 8 rano to jest na czczo 

A jak jej na siłę coś włożę do buzi to wkłada sobie rękę i zdrapuje chocby z gardła....I tak mamy od dwóch miesięcy....:-A my mamy nadal problem z niejadztwem Gośki, romawiałam dziś z naszą lekarką i mamy zacząc używać środków na pobudzenie apetytu, a jak nie zadziałają, to wtedy sprawdzić morfologię.... Mówię Wam dziewczyny to jest koszmar- wczoraj przez cały dzień wmusiłam jej (CUDEM!!!)pół parówki i dwie mandarynki, dzisiaj nie licząc 80ml mleka o 8 rano to jest na czczo
A jak jej na siłę coś włożę do buzi to wkłada sobie rękę i zdrapuje chocby z gardła....I tak mamy od dwóch miesięcy....:-
-(
Agi- Współczuję Wam kochane, ale kurcze swoją drogą to ciekawe, że tak różne są metody leczenia tego samego. Trzymam kciuki- będzie dobrzE!!!
adorea- a może dysk Ci wyskoczyl? Czesto Ci się tak dzieje z ty kręgosłupem?
A my mamy nadal problem z niejadztwem Gośki, romawiałam dziś z naszą lekarką i mamy zacząc używać środków na pobudzenie apetytu, a jak nie zadziałają, to wtedy sprawdzić morfologię.... Mówię Wam dziewczyny to jest koszmar- wczoraj przez cały dzień wmusiłam jej (CUDEM!!!)pół parówki i dwie mandarynki, dzisiaj nie licząc 80ml mleka o 8 rano to jest na czczo
A jak jej na siłę coś włożę do buzi to wkłada sobie rękę i zdrapuje chocby z gardła....I tak mamy od dwóch miesięcy....:-
-(
:*
My też zaręczaliśmy się na Boże Narodzenie- 26 grudnia
tylko 11 lat temu