reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

:-):-) cóż za wspaniałe wieści od samego rana

eagle- gratuluję kochana i życzę Ci szybkiego powrotu do sił a maluszkowi, zeby pieknie i zdrowo rósł.

reklama
Eagle-ogromne gratulacje!!!! czekamy na zdjęcia synka :-)

Gosia-my teraz troszke chorowaliśmy, jakiegoś wirusa złapaliśmy ale już jest dobrze, nic poważnego. Poza tym u nas wszystko dobrze :)

Jutro chyba wybieramy sie w końcu do Torunia :) któraś ma ochote na jakieś krótkie spotkanie????

Uwaga grono czerwcóweczek powiększyło się o kolejnego malucha:-):-):-)

Dzisiaj o 4:10 nasza Eagle urodziła syneczka!!!!
:-):-) Mały wazy 3550g, jest słodkim głodomorkiem:-) Eagle przesyła nam wszystkim buziaki:-):-)

Kochana to znowu ekspresem poszło:-):-) WIELKIE GRATULACJE!!! Niech mały rośnie zdrowo a ty szybko dochodź do siebie i czekamy na was na bb!:happy:

Eagle Kochana wieeelllkie gratulacje !!!!!
Niech młody człowiek rośnie i rozwija się zdrowo , Ty wracaj do sił Kochana !!!!

Pięknie jest wstać i od razu takie cudne wieści.

Cudowne wiadomości!!!!!!!!!!!!!!

Eagle gratuluje syneczka!!!!!!!!!!!!!!!!! ufff dobrze że nie 29 ;-)

Gosiu spokojnych 9 miesięcy życzę!!!!! gratuluje!!!!

Uwaga grono czerwcóweczek powiększyło się o kolejnego malucha:-):-):-)

Dzisiaj o 4:10 nasza Eagle urodziła syneczka!!!!
:-):-) Mały wazy 3550g, jest słodkim głodomorkiem:-) Eagle przesyła nam wszystkim buziaki:-):-)

Kochana to znowu ekspresem poszło:-):-) WIELKIE GRATULACJE!!! Niech mały rośnie zdrowo a ty szybko dochodź do siebie i czekamy na was na bb!:happy:

Super! Ogromne gratulacje Kochana :-):-):-)

Uwielbiam czytać takie dobre wieści z samego rana!!! :tak:

Eagle - kochana gratuluję!!! Niech maluszek rośnie zdrowo a mamusia szybciutko wraca do siebie! :* a jednak wyprzedziłaś moją kumpelę, ona nadal w dwu paku i na nic się nie zanosi :p

Do dziewczyn które pytały: Damian już super. Musi dokończyć antybiotyk, ale już nie kaszle ani trochę, więc jest dobrze. Dziś już w żłobku łobuzuje! Miałam go nie prowadzić jeszcze, ale dziś jest wtorek i mają zajęcia z rytmiki, więc to co on lubi najbardziej :) a teściowa jednak nie poszła jeszcze do szpitala, była u kardiologa i jakoś ciśnienie spadło, ale i tak będzie musiała iść, tylko jest uparta i nie chce!!!

Miłego dnia!!! :)

Ps. Gosiagro - od wczoraj chodzę z bananem na twarzy, tak bardzo się cieszę!!! :-D

Mam pytanko, kiedyś po prawej stronie ekranu, na BB, wyświetlały mi się nowe tematy i blogi, lubiłam tam zaglądać, a teraz mi się nic nie wyświetla, też tak macie? czy ja coś wyłączyłam...?

Ostatnia edycja:
No pięknie poranek nam się zaczął!!!!!!!!!!!!!

Eagluniu- serdeczne gratulacje mamusiu. Dużo zdróweczka dla Was!!!!!! Ale się cieszę. Dzidzia wybrała sobie dobry dzień :) ( dobrze ,że nie czekała do jutra)

Kasiek- a może zwinęłaś tą cała zakładkę?
Zyrafciu- u nas też pogoda Bleeee. A jak ty się czujesz kochana?
Milusia- cio tam serduszko?
Liza- jak tam dzieciaki?
Zdec- jak tam odsmoczkowanie? U nas Jasiek nie miał smoka dwa tygodnie. Zaczęły się cyrki z usypianiem, a chodził pięknie spać o 19-20. Dałam mu z powrotem dydka, ale już się tak rozregulował i w ogóle ma problem z zasypianiem ,że już drugi dzień usypiam go w wózku, bo nie daje rady. Potrafił nam walczyć naweyt do 23 i nie padał sam.

Miłego dzionka wszystkim i zdróweczka chorowitkom :*

Emalia - może zwinęłam, ale teraz nie wiem jak to naprawić :rofl2: to Wam nieźle Jasiu daje popalić skoro musicie go w wózku usypiać... u nas niby z tym nie ma problemu, ale musimy się kłaść z nim, jak zaśnie to do łóżeczka... ale szczerze mówiąc, to Damiś woli jak go tatuś usypia bo się przyzwyczaił bo ja ciągle pracowałam na drugą zmianę i wracałam po 22. Teraz pracuję w godzinach dla mnie najlepszych, czyli jadę kiedy chcę i wracam kiedy chcę :-D to mi pasuje

reklama
Uwielbiam czytać takie dobre wieści z samego rana!!! :tak:

Eagle - kochana gratuluję!!! Niech maluszek rośnie zdrowo a mamusia szybciutko wraca do siebie! :* a jednak wyprzedziłaś moją kumpelę, ona nadal w dwu paku i na nic się nie zanosi :p

Do dziewczyn które pytały: Damian już super. Musi dokończyć antybiotyk, ale już nie kaszle ani trochę, więc jest dobrze. Dziś już w żłobku łobuzuje! Miałam go nie prowadzić jeszcze, ale dziś jest wtorek i mają zajęcia z rytmiki, więc to co on lubi najbardziej :) a teściowa jednak nie poszła jeszcze do szpitala, była u kardiologa i jakoś ciśnienie spadło, ale i tak będzie musiała iść, tylko jest uparta i nie chce!!!

Miłego dnia!!! :)

Ps. Gosiagro - od wczoraj chodzę z bananem na twarzy, tak bardzo się cieszę!!! :-D

Mam pytanko, kiedyś po prawej stronie ekranu, na BB, wyświetlały mi się nowe tematy i blogi, lubiłam tam zaglądać, a teraz mi się nic nie wyświetla, też tak macie? czy ja coś wyłączyłam...?

KASIA masz po prawej stronie takie dwie strzałki niebieskie:) takie cos jak starszy sierżant ma:) i musisz to rozwinąć.
Eagle gratuluje...super i dzacunek z tak mała roznica wieku miedzy dzieciakami:) ja mam taka sama roznice jak ty z pierwsza dwójeczka:)i tez bym chciala 3:pP

gosiu ja z córka mialam bete ponad 800 w 3 tyg ciazy a z synkiem 49 w 3 tyg..wiec mozlwe ze synek bedzie:)))

Ostatnia edycja:
Do góry