Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witajcie kochane moje :-)
a więc jak juz wszystko zapewne wiecie.... my już od wczoraj w domku, ale poki ci próbujemy się zorganizować i wogóle więc czas póki co tak jakaś niezorganizowany choć całkiem sporo go jak do tej pory:-)
jak sie juz nieco więcej ogarniemy to napisze dokładnie wszystko co i jak
ogólnie i tym razem poszło szybko - nieco ponad 3 godz sam poród, maluszek jak narazie bezproblemowy ( wzorem Tomka) je i śpi i brudzi pieluszki
waga 3550, 56 cm, 10 pk
ja... hmmmm jak to moja ginka znów stwierdziła nie ma żadnych oznak żebym dopiero co urodziła, czuje sie świetnie
a Asia z Tomkiem też super przyjęły braciszka, wprost by go nie odstępowały, asystują przy wszystkim
nie doczytam pewnie co tam naskrobałyście ale pomalutko postaram się wdrożyć
dziękujemy wszystkim za życzenia a szczególnie Gosi ( i za przekazywanie wieści - ogromny buziak i głaskanko dla fasolki)
Witajcie kochane moje :-)
a więc jak juz wszystko zapewne wiecie.... my już od wczoraj w domku, ale poki ci próbujemy się zorganizować i wogóle więc czas póki co tak jakaś niezorganizowany choć całkiem sporo go jak do tej pory:-)
jak sie juz nieco więcej ogarniemy to napisze dokładnie wszystko co i jak
ogólnie i tym razem poszło szybko - nieco ponad 3 godz sam poród, maluszek jak narazie bezproblemowy ( wzorem Tomka) je i śpi i brudzi pieluszki
waga 3550, 56 cm, 10 pk ur 28.02.2012 o 4.10 ha jednak dał sie przekonac że nie 29
ja... hmmmm jak to moja ginka znów stwierdziła nie ma żadnych oznak żebym dopiero co urodziła, czuje sie świetnie
a Asia z Tomkiem też super przyjęły braciszka, wprost by go nie odstępowały, asystują przy wszystkim
nie doczytam pewnie co tam naskrobałyście ale pomalutko postaram się wdrożyć
dziękujemy wszystkim za życzenia a szczególnie Gosi ( i za przekazywanie wieści - ogromny buziak i głaskanko dla fasolki)

A Asia to pewnie do przedszkola nie chce chodzić bo to przecież dla niej dzidziuś

także Gosiagro - u mnie odwrotnie jak piszesz, z dziewczynką żadnych dolegliwości a chłopiec daje popalić ostro
, Jagódka dała mi tyle radości i wogóle,że mężowi się oberwało na początku za synka
,ale już do mnie chyba dotarło,że nie będę mieć drugiej córci, bo lekarz znając moje początkowe podejście, za każdym razem mocno pokazauje mi na ekranie fujareczkę i tłumaczy,że mam nie myśleć że to pomyłka bo on z "takim interesem, na pół ekranu, jeszcze żadnej dziewuchy nie widział"
)
Olu fasolo chetnie bym sie spotkala ale niewiem jak wykombinowac bo corka ma drzemke miedzy 12 a 13...;/