Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no trudno jakoś trzeba będzie dać saobie radę. Mąż do połowy sierpnia będzie miał urlop. Dwa tygodnie będę sama z dzieciaczkami w sierpniu a potem Łukasz do złobka od września więc już będę z Sylwią do 15 sama. Mam tylko nadzieję, ze nie wyślą męża na zaden kurs.
.

jeszcze muszę nad tym pomysleć może jakąś grubą wstążkę kupię do tego jak znajdę w odpowiednim kolorze.
ps. to wczorajsze zdjęcie babeczek to właśnie na mojej jeszcze nie poqwieszonej firance, zresztą połowa mi została, bo za duzo materiału kupiłam i musiałam obciąć
co do demolowsania, to mój Łuki zabrał mi dzisiaj kredkę do oczu i nie chciał oddać póki nie zrobił nią pięknego rysunku, na szczęście na kartce
a obok leżało pudełko z całą stertą kredek, jednak moja była najlepsza:-)
Dzis pobielilam z Lila drzewa w ogrodzie od razu sie wiosenniej zrobilo
jestem ciekawa co wymyslisz z tej masy. A pokaz rolete?

tylko u nas na pewno z karmelem beda
Super zdjecia z farbkami tez musze kiedys z lila pomalowac, ostatnio narysowala piekne esyfloresy na szafie
A ty sobie z dwojka na pewno dasz rade, nie martw sie!

poza tym jestem troszkę zła, bo mój pojechał jeszcze raz na 2 tyg, a miał już być na miejscu!!
jak coś się zacznie to chyba odrzutowcem musiałby lecieć żeby zdążyć przyjechać - czyli w razie co rodzę sama
mam nadzieję,że dotrwam do 15marca i już go nie puszczę!
o u Was? jak Lilcia i ty?