reklama

Czerwiec 2010

Eagle - Michał przeuroczy!! A Asia i Tomek jakie dumne rodzeństwo!!!:-)
Koriander - dziękuję CI bardzo, ale do "prześlicznie" to mi niestety daleko... Co do samopoczucia to jest lepiej niż było, już mam jakieś tam chęci żeby zrobić cokolwiek:-D poza tym jestem troszkę zła, bo mój pojechał jeszcze raz na 2 tyg, a miał już być na miejscu!!:wściekła/y: jak coś się zacznie to chyba odrzutowcem musiałby lecieć żeby zdążyć przyjechać - czyli w razie co rodzę sama:wściekła/y: mam nadzieję,że dotrwam do 15marca i już go nie puszczę!:no: :no:o u Was? jak Lilcia i ty?

Trzymam kciuki za bezbolesn poród i szybki:)

Eagle zdjęcia rewelacja:)ale szkaraby:)
Izia ja widziałam ale nie miałam czasu skrobnąć;)

reklama
Eagle- ŁAAAAAAAAAAAAAAAA jakie słodkie pociechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiem krótko- ZAZDROSZCZE :*
Izunia- ściskam mocno. Jak tam mały łobuziak? Jak się czujecie kochani?
Olcia- matko, już na dniach termin. Trzymam kciuki i jestem z Tobą cały czas? A jak tam starsza siostra? ;)

Dzisiaj Janek przechodzi sam siebie. Nie mam mocy do niego. Nawet dostałam w twarz od niego dzisiaj.

eagle- suuper zdjęcia, jak miło popatrzeć na Twoją Trójeczkę. Widać po zdjęciach że i Asia i Tomek zakochani w nowym braciszku.

olavip- mam nadzieję, że mąż zdąży wrócić!!

emalia- ojojoj, jutro pewnie będzie lepiej

Łukasz położony do łóżka, przed chwilką płakał, wchodzę do pokoju sprawdzić co się dzieje a tu Łuki bez skarpetek, które leża sobie na poduszce :szok: ciekawe czy płakał przez brak skarpet czy przez to ze samochodzik z łóżeczka wypadł. Ostatnio mój synek pół dnia bawi się autami, kąpie się z nimi i jeszcze śpi.

milusia masz takie coś jak auto saved, jak Ci się wykasuje wiadomość to otwórz od nowa okienko odpowiedzi i na dole masz takie coś- restore auto- saved content i powinno ci pokazać całą albo częściową wiadomość którą przed chwilką pisałaś

Witajcie,

Asnecja zdrówka dla Michałka i gratulacje dla Krystianka.;-) Najpiękniejsze słowo dla rodzica;-)

Zyraffka nie wiem w jakiej jednostce pracuje Twój mąż, ale znam faceta który w wojsku pracuje i ciągle siedzi na zwolnieniu, po pół roku, wraca na chwilę i znowu na zwolnienie. Podobno nie mogą mu nic zrobić... Skąd przekonanie że jak ma się umowę na stałe to nie mogą zwolnić?? Trochę już w życiu widziałam i wiem jak potrafią ludzi zwalniać:-( Ja też mam pracę na stałe, a cały czas się obawiam że coś komuś się nie spodoba (czyt. kolega lub koleżanka będzie miała kaprys i mnie zwolnią).

gosiagro
widzę że i Ciebie dopadł okres buntu... U nas jeszcze do tego wszystkiego dochodzi kładzenie się na podłogę, bo myśli że tym coś wymusi.

mama kubulki kobiety mają gorzej, bo kiedyś to facet pracował a kobieta zajmowała się domem, w kwestii pracy wiele się zmieniło, ale zajmowanie domem pozostało:-( A co do zajmowania, nie pochwaliłam wam się że kupiłam sobie w końcu wymarzone garnki, które już dawno chciałam kupić, to nic że trochę kosztowały, ale zakochałam się w nich:tak:

Mojemu M. udało się dzisiaj ostatnie Bebiko 3 kupić w Biedronce, od jutra ja będę musiała maraton po Wrocławiu urządzić.

koriander niedługo, dobrze powiedziane:-D

eagle super gromadka, aż się chce mieć kolejne dzieci!;-)

olavip to życzę żebyś doczekała do powrotu mężą:)

emalia współczuję, też nie raz oberwałam:-(

Taluśka śpi, ostatnio ma fazę że zasypia w salonie przy telewizji:sorry: Ja też zaraz idę spać, bo padam....

reklama
zdec- jeśli chodzi o męża to nie może iść na zwolnienie na opiekę nad dzieckiem bez pisemnej zgody komendanta swojego, nie na siebie. Co do zwolnienia z pracy to wiadomo, że jak chcą to mogą zwolnić, chodziło mi raczej o to ze to nie jest nowa praca gdzie mogliby nie przedłużyć umowy, poza tym mam wyrozumiałą dyrektorkę, która też ma małe dzieci wie jak to jest, jeśli pracownik jest w porządku, to nie przeszkadzają jej L4 na dziecko. Też bym chciała mieć porządne garni, narazie inne wydaki są, zresztą zawsze będa inne wydaki:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry