reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Własnie się zorientowałam że u Oli jest nieciekawie. Bardzo mi przykro. Dwa razy miałam taką sytuację więc codziennie gdzieś ten strach mi toważyszy. To bardzo smutne i przykre.:-(

Hejka z rana!wczoraj wieczorkiem nie zaglądałam bo córci urodzinki trzecie były i było troche zamieszania w domku dziś zaglądam a tu znowu złe wieści nie wiem co to się dzieje prawie codzień coś złego się dzieje:no:olapio-strasznie mi przykro trzymaj się!witam nowe czerwcóweczki!

OLA PIO bardzo mi przykro o matko co za czasy nastaly,kiedys sie nie slyszalo sie tak o poronieniach?!:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
[*]to dla Twojego aniolka

Witam, ja od rana w pracy...wczorej byłam u dentystki, zrobiła mi 2 ząbki i zapisała mnie na 16.12 na kolejne 2...wróciłam do domu i z jednego z tych przewidzianych na 16.12 wyleciała stara plomba albo się ukruszył :( więc dziś znowu wizyta u dentysty, dobrze że od razu udało mi się zapisać bo zą trochę ćmi a wiadomo że przeciwbólowe odpadają. Dobrze, że mam taką pracę że mogę sobie wyjść kiedy chce bo szefowa rozumie że czasami trzeba się zerwać :)

Ja też denetstę odwiedzam czesto ostatnio:eek:ciągle leczę zęba konałowo:szok:teraz jadę 22.12 i mam nadzieję ze to już ostatnio wizyta będzie:tak:bo wypełnienie kanału już mam:tak::-) To tylko pogratulowac takiej szefowej:tak: Ja na szefa też nie narzekam, nigdy nie robi problemów:-)

reklama
Do góry