dziewczyny przeżyłam koszmar! Ile ja wczoraj łez wylałąm z bólu, nie da się opisać.
Moja dentystka nic nie zrobiła bo bez zdjęcia nie chciała rozwiercac zęba, poza tym od dzisiaj idzie na urlopo. a nikt mi zdjęcia nie zrobi w ciąży, dzwoniłam i się pytałam.
Umówiłam się do innego dentysty na dzisiaj ale tak mnie bolało ze wkońcu zadzwoniłam na pogotowie bólowe. Babka nie dała mi znieczulenia, bolało strasznie, nic mi w sumie nie zrobiła tylko zostawiła rozwierconego zęba i przepisała antybiotyk. Całą noc nie spałam, jak już zasnęłam to Łukasz budził się z płaczem a on nie da się w nocy tacie uspokoić tylko woła mnie więc musiałam wstawać do niego 3 razy. Nad ranem przestało boleć i na szczęście łukasz pospał do 8.
Jak zapalenie zejdzie to mam iść znowu do tej dentystki, jestem też umówiona dzisiaj do drugiego, najlepszego w Świnoujściu ale ten weźmie z 1000 zł za tego zęba, koszmar jakiś.
julia- mam cesarkę, bo u nas się pytają kobiet które miały pierwszą cesarkę jak chcą rodzić. A ze miałąm ciężki poród więc wybrałam cesarkę.
liza- gratuluję nocnikowych sukcesów. Mój Łukasz trzy razy z rzędu wołał na nocnik i zrobił do niego kupę ale ciężo jest z siusiu
Musze się jakoś ogarnąć i wyjść z młodym na spacer, tylko po pierwsze jakoś czuję się strasznie zmęczona po drugie ten mój cwaniak nie chce wchodzić po schodach a na 4 piętro go tarmosić to ja dziękuję.
Wczoraj strasznie dużo apapu zjadłam

(((((