witam wieczorkiem.
byłam u dentysty, słąbo mi się na fotelu robiło, musiał co chwilę przerywać masakra jakaś.
Jutro idę jeszcze raz i za tydzień kolejny.
żeby tylko przestało boleć
gosiu- dobry ten makaron z łososiem??narobiłąś mi apetytu. Jak Majeczka?? gorączkuje jeszcze?? przeziębiona była czy ząbki??
współczuje ci tego bólu:-( mam nadzieje, że szybko zaleczysz
makaron dla mnie był po prostu ok, dla męża pyszny najbardziej zapieczony ser mu smakował

Maja dzisiaj już gorączki nie miała, tylko trochę pokasłuje, ale bardzo nieregularnie
Ja jestem ale zdycham. Zaś znowu mam atak kolki nerkowej. Całą garść prochów zjadłam.
U nas generalnie Jasiek nie nosi pieluchy od około dwóch tygodni. Ładnie woła i to i to. Mąż go nauczył na stojąco siusiać na rózne rzeczy ( koło od auta. krzaczki, trawkę itd)Nieważne gdzie, ważne,że woła. W nocy też mu nie zakładamy pieluchy i przez dwa tyg zsiusiał się tylko raz i to podczas mega burzy. Tyle chwalenia się
Gosiu- z całego serca gratuluje synusia. Niech rośnie zdrowoJak się czujesz?
woow gratuluje takich sukcesów! Dziękuje, czuje się dobrze:-) tylko ostatnie dni siedzę w domu, bo Majusia temperaturę miała, może jutro w końcu wyjdziemy
Dziewczyny potrzebuję sprawdzony przepis na ciasto drożdżowe, moja mama robi dobre ale ona nie potrafi mi podać przepisu bo mówi że wszystko "na oko" robi ;/
a mam taką ochotę na drożdżowy z truskawkamikońcówka truskawek więc muszę wykorzystać
ja tylko raz w życiu piekłam ciasto drożdżowe z czereśniami, ale nie pamiętam już czy było dobre, generalnie z drożdżowymi jest dużo roboty i czekania, wiec jakoś mnie do nich nie ciągnie