reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

jezu ta pogoda mnie wykończy, dzisiaj się tak źle czuję że rano dzwoniłam do męża czy może się wcześniej urwać z pracy. Normalnie głowa mi pęka do tego zawroty głowy i nie mam siły na nic. Zmierzyłam ciśnienie i bardzo niskie mam 105/68, zaraz kawa i już jest trochę lepiej, tzn ból głowy mam nadal ale już się nie przewracam ;/

nas burze omijają.. w Poznaniu non stop, teraz u Leny a ja pośrodku i jakoś nas mija :)

reklama
Bry
U nas wieczorem 3 wielkie burze orzeszły, ledwo bokiem załapały... z czego sie ciesze bo masakra byla :szok:

Lena Wszystkiego co najlepsze Dla Ciebie z okazji Urodzin, dużo zdrówka, szczęścia, pociechy z córy ;-) i męża :tak:

cześć Dziewczyny!

Wczoraj dopiero wróciłam do świata żywych. Byliśmy w ZOO w Ueckermunde, Łuki zachwycony, najbardziej wózkiem, który ciągnął sam prawie po całym ZOO. Później wstawię jakieś zdjęcia.

Miłego dnia!

Witam sie:)

U nas kolejny dzien brzydka pogoda;/ bylamu lekarza z kaszlem Meli zapisala cos innego bo osluchowo jest czysta! stwierdzila ze moze byc alergiczne wiec tez cos zapisala...

A ja czekam na burzę i doczekać się nie mogę :baffled:
Kasiu wwczoraj wieczoremu was burza byla? bo u nas cisza....
Ale dzis pochumrno i kropi czesto;/ te lato sie nie ciekawie zapowiada...

Zyrraffko jak tam zab? ja wczoraj bylam na wypelnianiu kanalu i zaplacilam 250zl!!! czyli do tej pory 400zl zaplacilam i jeszcze plomba do zalozenia zostala! a gdzie tu jeszcze 2 kanalowo???!!!masakra

julia- ceny usług dentystycznych to jakiś kosmos, niedługo będą się cenić jak w klinice hirurgii plastycznej!!!
z zębem coraz lepiej, ropień schodzi, trzy razy czyścił mi kanały i przepłukiwał, lekarstwo zakłądał. Wkońcu zadzwoniłam do ginekologa czy mogę silniejszy antybiotyk, powiedziała że tak, ze mam wyleczyć jak najszybciej i wkońcu zaczęło coś puszczać. Ból dopiero wczoraj minął.

nadika
- współczuję złego samopoczucia, jak dzisiaj się czujesz???

U nas nie pada ale pochmurno i nie jest za gorąco z czego ja akurat się cieszę :tak:

Łukalek poszedł dzisiaj do żłobka bo muszę odgruzować mieszkanie po mojej kilkudniowej niedyspozycji. Już jeden pokój zrobiony, jeszcze trochę zostało ale zaraz mężą pogonię do roboty a co.

zdjęcia z wczorajszej wyprawy do ZOO z Łukaszka kuzynką starszą o 4 lata.

wózek sam ciągnął 3/4 drogi, nie wolno było nikomu dotknąć

DSC_0008.jpg

pokazę też ostatki z brzuszkiem (i spuchniętą od zęba twarzą :():

DSC_0109.jpg

DSC_0124.jpg

DSC_0137.jpg

DSC_0148.jpg

DSC_0155.jpg

DSC_0183.jpg

DSC_0202.jpg

Ostatnia edycja:
Hej...U mnie masakrycznie mało czasu...Już zaczęłam rwanie wiśni (3 tygodnie wcześniej niż rok temu) mimo że owocu jest mało to cena nie zachwyca pierwsza poszła za 4,5 zł/kg a od jutra mam wstawiac za 5zł/kg plus wat więc razem jakieś 5,35, a to wiśnia z ogonkiem i tylko jeden rodzaj taki eksportowy..zwykła przemysłowa wiśnia po 2,3 a to dopiero początek więc cena nie zachwyca.
Krzyś powoli zaczyna łapac o co chodzi z wołaniem siusiu (po półtora miesiąca) a tu teraz musi siedzieć większość dnia z moim tatą i nie wiem jak to będzie bo on woła tylko mi i mojej mamie.
Teraz trochę pada deszcz więc biorę się za ogarnianie allegro bo znów sprzedałam trochę ciuszków po Krzyśku jakieś 400zł zarobku będzie na nowe ciuszki.

reklama
zyraffka świetne zdjęcia, Łukasz jest niesamowity!!! a Ty przepięknie z tą piłką z przodu wygladasz!!!
Dzisiaj czuję się lepiej, głowa już nie boli, ale trochę mnie brzuch pobolewa tzn tak w górnej części i nie wiem od czego. Sama nie wiem czy to może żołądek, czy brzuch.. Mam nadzieję że to nic groźnego ;/ w poniedziałek mam wizytę... do tego na rękach wyszła mi jakaś wysypka, takie drobne nieswędzące krostki i nie mam pojęcia od czego. Kupiłam sobie wapno i ciekawe czy zejdzie.
No i od dzisiaj do niedzieli mam na głowie swoją 7-letnią chrześniaczkę która postanowiła kilka dni spędzić u ciotki :)

Do góry