Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
CZy WAsze dzieci uwielbiaja chodzic bez butów bo u nas zaczyna to być problemem;(
Ale w domu czy na dworze? Bo w domu to Hania nigdy nie ma bucików, najlepiej jej się biega na bosaka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CZy WAsze dzieci uwielbiaja chodzic bez butów bo u nas zaczyna to być problemem;(
Dzisiaj byłam w H&M i kupiłam jej sandałki hello kitty tak się cieszyłą wróciłyśmy do domu i dalej bosoWitam wczoraj mialam obronei teraz mam 5 na dyplomie
to tyle z chwalenia sie
Zyrafka twoje dni ubywaja coraz predzej nie zapomij nam dac znac jak sie zacznie
Lena u nas w domu Ercio biega na boso ale jak wychodzimy to jest w stanie wyparowac bez majtek z lazienki i ubierac buty
Liza ale usmiechy z basenu
Nadinka przepros chrzesniacze i baw sie dobrze upaly i ciaza to pewnie owod nerwow
Kajdusia wspoczuje niespodzianek jak sie przed Wami tesciowa z tym wszystkim kryla?
U nas juz standard najpierw upaly ok 35 st a wieczorem mega burze![]()