reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No własnie a Gaja wszedzie na boso czy to dom czy dwór czy jedziemy na zakupy drze sie wniebogłosy ze buciki nieeeeeeeeee
na poczatku myslałam, że moze ja cisna albo obcieraja ale juz tyle butów ma ze na pewno któres sa dobre!!

cześć

Łuki wyszalał się na plaży, nie chciał wyjść z wody i teraz smacznie śpi. Wczoraj był bunt i problem z zaśnięciem, wkońcu o 20 zasnął na stojąco hehe:-)

Witam niedzielnie ;P
Rano bylo dzis super chlodno ;P ale teraz znow upał, burza przeszla bokiem grzmiało nieźle ;P
tych upałów mam juz dość... ;P

Nocnikowanie trwa, w sumie Miki odpampersowany
biggrin.gif
na dzien biega w majtkach siku ląduje juz zawsze w nocniku :) gorzej z kupą ;P bo ma wpadki.... :pPP ale za to w nocy pampers zazwyczaj suchy, w dzien na drzemke mu juz nie zakladam bo sie nie zasikuje :) mądry chlopak
yes2.gif
oby tak dalej

Witam wczoraj mialam obrone :) i teraz mam 5 na dyplomie :)

to tyle z chwalenia sie

Zyrafka twoje dni ubywaja coraz predzej nie zapomij nam dac znac jak sie zacznie

Lena u nas w domu Ercio biega na boso ale jak wychodzimy to jest w stanie wyparowac bez majtek z lazienki i ubierac buty

Liza ale usmiechy z basenu

Nadinka przepros chrzesniacze i baw sie dobrze upaly i ciaza to pewnie owod nerwow

Kajdusia wspoczuje niespodzianek jak sie przed Wami tesciowa z tym wszystkim kryla?

U nas juz standard najpierw upaly ok 35 st a wieczorem mega burze :)

Witam wczoraj mialam obrone :) i teraz mam 5 na dyplomie :)

to tyle z chwalenia sie

Zyrafka twoje dni ubywaja coraz predzej nie zapomij nam dac znac jak sie zacznie

Lena u nas w domu Ercio biega na boso ale jak wychodzimy to jest w stanie wyparowac bez majtek z lazienki i ubierac buty

Liza ale usmiechy z basenu

Nadinka przepros chrzesniacze i baw sie dobrze upaly i ciaza to pewnie owod nerwow

Kajdusia wspoczuje niespodzianek jak sie przed Wami tesciowa z tym wszystkim kryla?

U nas juz standard najpierw upaly ok 35 st a wieczorem mega burze :)
Dzisiaj byłam w H&M i kupiłam jej sandałki hello kitty tak się cieszyłą wróciłyśmy do domu i dalej boso;)

reklama
dziewczyny pomyslcie ze mna prosze :) robimy chlopakom pokoj o ile mniej wiecej wybralismy meble i ustalilimy co i gdzie to zostal mi problem koloru

pokoj ma byc Olafa i Eryka wiec i do nauki i do zabawy, podloga i sufit sa z ciemnego drewna okno tez do tej pory to nasza sypialnia, do tego szafa w kolorze olchy srednio ciemna lozko bedzie srebrne biurko w kolorze szafy chyba,,,, co na sciany ??
ratujcie prosze

Do góry