reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejka :) Ja tez dzis spalam jak zabita,calusnienka noc,bez przebudzania,no moze na siku,ale i tak od razu spalam ponownie,nawet nie slyszlam prawie jak maz do pracy wstawal. spalam jak kamien o oczy otworzylam 10.08juz dawno mi sie to nie zdarzylo... I w ogole dzis rano,przed snaidaniem wazylam prawie kg mniej niz wczoraj rano :)a w szpitalu,w calym ubraniu to mi dodali dwa kilo :confused2:
moja cera dzisiaj wyglada lepiej niz kilka dni temu,bo przyszcze schodza. ale normalnie chyba przez dwa tygodnie to tylko rosly mi nowe wielkie przyszcze i wygladam koszmarnie. wlosy bez zmian,tak samo czesto sie przetluszczaja i myje je co drugi dzien.
A przytylyscie juz troche? ja okolo 1kg.
i tez wciaz patrzycie na swoje zdjecie usg...ja taaaak

reklama
Hejka :) Ja tez dzis spalam jak zabita,calusnienka noc,bez przebudzania,no moze na siku,ale i tak od razu spalam ponownie,nawet nie slyszlam prawie jak maz do pracy wstawal. spalam jak kamien o oczy otworzylam 10.08juz dawno mi sie to nie zdarzylo... I w ogole dzis rano,przed snaidaniem wazylam prawie kg mniej niz wczoraj rano :)a w szpitalu,w calym ubraniu to mi dodali dwa kilo :confused2:
moja cera dzisiaj wyglada lepiej niz kilka dni temu,bo przyszcze schodza. ale normalnie chyba przez dwa tygodnie to tylko rosly mi nowe wielkie przyszcze i wygladam koszmarnie. wlosy bez zmian,tak samo czesto sie przetluszczaja i myje je co drugi dzien.
A przytylyscie juz troche? ja okolo 1kg.
i tez wciaz patrzycie na swoje zdjecie usg...ja taaaak

Co do oglądania zdjęcia z USG, to u mnie mój mąż 4 wydrukował i w domu każdy ma swoje a jedno stoi w centralnym miejscu i równiez na nie spoglądam często:-)

Witam i ja,

Wstałam baldym świtem - 6 rano, potem do notariusza i gotowe -akt na garaż podpisany, na mieszkanie dopiero za 2 tyg. ale z drugiej strony to dobrze, bo kasa się rozłoży ...:-)

Przed chwilą wróciłam, robię obiadek i niedługo wychodzę na zajęcia ... męczący dzień ....

paulka82 - gratuluję dobrych wieści i widoku fikającego dzidziusia :-)
karo85 - super, ze się uspokoiłaś a z synusiem wszystko ok :-)

hefi- nie wierzę, że nie dasz rady teraz przekonać męża do swoich pomysłów :-)
koriander - tak, uczucie głodu nie jest mi obce, szczególnie wieczorem ... wczoraj miałam taki dzień, ze co zjadłam to zaraz znów byłam głodna ...

a co do cery to u mnie włosy ok, paznokcie miały słaby tydzień ale jest już lepiej, tylko sporo krostek szczególnie na głowie, pod włosami ...

mama mikołaja- czytałam co Cie spotkało na wizycie, to nie tylko szok, ale i złość, jak można tak potraktować pacjentkę:wściekła/y::wściekła/y: na pocieszenie Ci powiem,że u Nas w Polsce też się zdarzają takie sytuacje:wściekła/y: wczoraj mi przyjaciółka, która jest w 24 tc, opowiadała jak była w szpitalu na USG 3 i 4D, i jak ja potraktowali, zapłaciła za badanie 200zł a lekarz, który robił USG poświęcił im 15minut, zrobił to na odpiernicz, bo musiał dziecko z przedszkola odebrać, bo żona zadzwoniła do niego,ze nie zdąży, a żeby tego było mało, coś źle ustawił i na płycie nagrały się tylko trzy minuty filmu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wkurzyli się strasznie i poszli do ordynatora na skargę i teraz w czwartek idą na bezpłatną powtórke USG na koszt szpitala!

koniecznie trzeba walczyć o swoje i nie dać się! jeśli będziemy reagować to może kiedyś coś się zmieni ....

Hej.
Witam was serdecznie:) Ja również mam termin na czerwiec 2010. A dokladniej z ostatniej miesiączki na 31 maja a z USG na 8 czerwca;) teraz jestem w 15tyg i 2 dniu ciąży:)
Jestem już mamusią dwójki dzieci.
Pozdrawiam was gorąco.

witamy na forum!

ja juz dzisiaj zaliczyłam dentyste z rozpedu zrobiła mi dwa zeby bo sie zagadała jak dowiedziała sie o ciąży bo to znajoma także narazie mam spokój siedze jak na głach bo nie moge doczekać sie wieczornej wizyty a to dopiero na 19

trzymam kciuki i czuję, że będzie dobrze!

A ja sie pochwale ,że wczoraj "mój tatuś" po raz pierwszy poczuł naszego dzidziusia. Masakra!Aż się poryczałam. Zauważyłam też ,że jak mój K... się zbliża do brzuszka ( głową czy dłonią ) to nasz brzdąc jest wtedy nad wyraz nadpobudliwy. Chyba kocha swojego tatusia :) Też tak macie?

A ja sie pochwale ,że wczoraj "mój tatuś" po raz pierwszy poczuł naszego dzidziusia. Masakra!Aż się poryczałam. Zauważyłam też ,że jak mój K... się zbliża do brzuszka ( głową czy dłonią ) to nasz brzdąc jest wtedy nad wyraz nadpobudliwy. Chyba kocha swojego tatusia :) Też tak macie?

Mój poczuł też jakiś tydzien temu i byl wniebozięty:rofl2::rofl2:, tylko narazie czuc takie delikatne bulgotki, ale i tak są cudowne:cool2::cool2:

witam nowa mamusie:)

Ostatnia edycja:
jak ja Wam zazdroszcze tych bulgotek
u mnie jak bulgotki sa to zazwyczaj burczenie albo trawienie

Ja też Wam zazdroszczę bo ja jeszcze nie czuję ... :sad::no2: .... i nie mogę sie doczekać ....

Dziewczyny mi tam też jeszcze nic nie bulgocze :-D ale to dobrze bo wymyśliłam sobie że to byłby fajny prezent gdybym tak w wigilię pierwszy raz poczuła malucha :-D :-D

anecznik - dzięki za wsparcie ... ;)
ale masz rację - to byłby super prezent ... o tym nie pomyślałam ... ale i tak trudno się czeka jak wszyscy lub prawie wszyscy "już" ...
ja mam wizytę 23.12 - moze w prezencie płeć podejrzymy???

reklama
Do góry