reklama

Czerwiec 2010

Pracodawca tylko ok 30 dni potem to już ZUS.
Co do mojego jedzenia dziś to jakaś masakra, obowiązkowo był pomidor ale już obiadu nie zjadłam. Zrobiłam gulasz z kaszą gryczaną (uwielbiam) ale nie byłam wstanie zjeść nawet łyżki bo od razu odruch wymiotny :szok: nie wiem dlaczego tak się stało :-( więc tylko patrzyłam jak mój mąż go pałaszuje.

To chyba oznacza że masz wynik ujemny czyli jesteś zdrowa :-) W necie jest kilka stron z interpretacją to będziesz miała pewność :-)
Dziękuje anecznik troszkę mnie uspokoiłaś bo sie bałam a wizyte mam 16:)Ja pomidorowa spałaszowąłam i zaraz zrobie biały serek z rzodkiewka pomidorem:)

reklama
Czesc dziewczyny
ja jakis czas temu do domku musiałam po pracy załatwic pare spraw
jestem jakas dzisiaj zmeczona:-p

a co do ruchów ja dzisiaj poczułam tak jakby ktoś pukał od środka do mnie i mówil,,mamo ja naprawde tutaj jestem:-Dto było takie słodkie i jest bo teraz tez sie zdażyło:-D:-D:-D

własnie szukam jakiegos fajnego wdzianka na świeta brzuszek sie powiększa wiec trzeba po mału zmieniac garderobę....
jak znajde jakies fajne linki to wkleje:tak::tak:

Widzę że znowu teat jedzenia tematem nr 1:-):-):-)
Polecam pizzę. Mój mąz przywiózł właśnie taka z szynką i mięsem z kurczaka i wieloma innymi rzeczami PYCHA

Ja właśnie mojego biedaczka wysłałam do KFC do Magnolii, nie był zachwycony ale pojechał. Mam taaaaką ochotę na kubełeeeeeeek!!!:-):-)
Ma się te swoje sposoby żeby go przekonywać:tak::tak::tak:

juz mi sie odechciało szukac he he
ah te hormony;-)

wkleilam na wątek z linkami jakies swterki fajne tylko nie wiem który wybrac:no: jestem nie zdecydowana:-D

Chyba temat jedzenia to jeden z naszych ulubionych ale wkońcu maluszki rosną i potszebują witaminek:tak:
Biedni ci nasi faceci tylko latają jak nam się czegoś zachce ja ledwo co zjadłam obiadek przespałam się chwilke i oczywiście mój już jest w drodze do sklepu będzie przyżądzał zapiekaneczki:-p

reklama
Witajcie,
dotarłam wkońcu do domu po pracy. na szczęście to mój ostatni dyżur do 18:-) obiadek już zjedzony, dzisiaj gołąbki które jakiś czas temu robiłam i miałam zamrozone.
Zaraz idę się myć i spać bo normalnie padam. W pracy ledwo wytrzymałam o 17 miałam kryzys więc trochę was poczytałam:-)

Miłego wieczorku

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry