ewelinka307
Fanka BB :)
Mój mężulek też koziorożec i też uparty jak niewiem co ja waga więc raz jestem taka raz inna hi hi
zależy na którą strone wage przeważy
zależy na którą strone wage przeważyObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zależy na którą strone wage przeważy
U nas mieszanka wybuchowa ja- lew, mąż- rakhihi ale dajemy radę
![]()

a synek jest wagą, więc bywa ciężko,ale jakoś się już pomału docieramy i każdy przymyka oko na wady drugiego:-):-)moj maz to koziorozec...i cala jego rodzina,juz nie wiem co gorsze,lew,skorpion czy koziol;p
znam to z własnego doświadczenia, zwłaszcza jak się uprze 
Mój to Waga. W sumie to nie narzekam, tylko za bardzo się "waha" to znaczy waży
A ja jestem Wodnik![]()
ja też jestem wodniczek...Nie mam pojęcia co tam wypisują o połaczeniu raka i wodnika, ale chyba nie jest źleWkurzam się na tę jego upartość, ale jakoś nie mam problemów z ustępowaniem w większości kwestii. Tylko wodniki są baaaardzo emocjonalne...A raczki zamknięte w sobie..więc taki związek to ciągłe docieranie się
Może to i lepiej. Od 11 lat się tak docieramy...Zaczęliśmy jak mieliśmy po 18 lat
![]()
Własnie wstałam z przedpołudniowej drzemki:-) normalnie jak małe dziecko - wstałam zjadłam i dalej spać:-) ale zmęczenie nadal mnie nie opuszcza, odgrzewam teraz zupkę i pewnie po obiedzie znowu odwiedze łóżko.
ale tak mi się przyjemnie spało