reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Izia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradni ;) dzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa:happy2:

reklama
Izia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradni ;) dzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa:happy2:

to ty się trzymaj kochana, kciuki juz zacisnięte za badania:-) daj znac jak tylko będziez mogła:-)

życzę powodzenia i oby te badania cie uspokoiły i ardzo szybko wracaj do nas:tak::tak::tak:

Kochana trzymam kciuki! Wszystko będzie super, zobaczysz :-)
Czytałam kiedyś że jedynie 2-3% wszystkich wykonywanych amnio wykazują jakieś nieprawidłowości, więc myslę że nie ma się czym martwić.
Wracaj szybko z dobrymi wieściami a my tu trzymamy cały czas kciuki zaciśnięte za Was!!

krakowianka-powodzenia
koliander-właśnie dwa dni temu zamówiłam rogala i czekam z niecierpliwością aż przyjdzie:tak:
Właśnie dzwonił do mnie wychowawca córci żebym przyszła w poniedziałek bo pyskuje nauczycielom i cuda w tej szkole wyprawia taka jestem na nią zła że niewiem:wściekła/y:

pamiętaj,że wszystkie jesteśmy myślami z Tobą i trzymaj się dzielnie i odezwij się jak najszybciej !!!!!!

Witam sie i ja tak pozno bo rano wstalam tak okolo 9 poszlam do sklepu i wrocilam o 12 bo zaszłam do kolezanki na chwilke i jak zaczelysmy plotkowac to zrobilo sie tak pozno hehe ona jest teraz w 9 miesiacu ciazy i juz maja wszystko gotowe nie długo pewnie bedzie miała swoje ukochane maleństwo ....
ale u nas tez juz teraz z górki wiec my tez niedługo bedziemy mieli swoje skarby

dziewczyny ciesze sie ze wizyty udane i ze kolejne mamusie znaja plec swoich brzdąców:tak::tak::-D:-D

ja jestem taka głodna ze zmyka teraz zrobic obiadek bo zaraz oszaleje

gniesha- ja jestem urodzona 28 stycznia powiem Ci ze bardzo nie wiem która to dekada nigdy tym jakos sie nie przejmowąłam hi hi:-D:-D:-Dale mam wybuchowy charakter i to bardzo jestem strasznie nerwowa zawsze musze postawic na swoje i juz a jak maz nie chce ustapic to sie klocimy hi hi ale potem go przepraszam i zwalam wine na charakter ale on taki kochany i zawsze mi wybacza za to go kocham a on raczek bardzo skryty duzo nie mowi co robi ale jest uparty i czasem umie tak zakręcic ze i tak postawi na swoim taki mały przebiegły lisek hi hi ale nie moge narzekac jest zaradny czuły choc ta swoja upartoscia czasem doprowadza mnie do sząłu i jest bardzo pamietliwy nie wiem jak Twoj ale moj pamieta cos co mu powiedziałam jakis czas temu o czym ja juz nie pamietam dawno a on wyciaga wszystko czasem hi hidobrą pamięc :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja jestem z 1 stycznia:) też jestem nerwus, ale szybko ustępuję dla świętego spokoju. Mój rak też jest cholernie pamiętliwy:) i też bardzo zaradny. Czułości słowami nie wyraza, ale za to wieeelki z niego przytulasek:)

krakowiankamocno trzymamy za Was kciuki. Jak wrócisz to się koniecznie odezwij.

ewusja podziwiam Twoją cierpliwość. ja bym tam narobiła takiego rabanu, że na długo by mnie zapamiętali. I poszłabym do ordynatora powiedzieć co myślę! Zmień kochana tego lekarza dla Waszego dobra- każdy będzie lepszy od tej ignorantki!!!!!

reklama
Do góry