Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana wpadne i zrobię za CiebieWitam z domku. Co prawda moje kochanie posprzątało w domku, ale muszę jeszcze kurze powycierać i pranie puścić, a tak mi sie nie chce,że masakra![]()
anik a ja z Sopotu;-) na kiedy masz termin porodu? i gdzie chcesz rodzić?ja na 20 czerwca i planuje na Zaspie.
ps za pomnialam napisac w poprzedim poscie ze mam ciągle ochotem na figle moim Mnormalnie szok ! też Wam tak skoczyło libido w drugim trymestrze???
Heh to mam tak samo jak Tyjem cytrusy non stop, dzis M kupil znow pare kg dla żonki![]()
za pomarańcze dam sie pokroić :-)

To widzę, że obie będziemy jutro liczyć na poznanie płci dzieciaczkaTo lada dzień już powinny sie pojawić
Wizyte mam umówioną na jutro to się jeszcze dopytam co i jak. Jak dobrze pójdzie, to może także zobacze, czy to bedzie chłopczyk, czy dziewczynka![]()
któraś jeszcze ma jutro wizytę??
Hah skąd ja to znam??A ja o seksie nawet nie myślę. Dostałam normalnie jakiego obrzydzenia![]()

Ja też tak właśnie mam a jak tam z okazywaniem czułości waszym ukochanym??Kasiulka_1980 pisze:A ja o seksie nawet nie myślę. Dostałam normalnie jakiego obrzydzenia
a i ten okrągły brzusio jest sexy dla mojego M, po poszceniu w pierwszym trymestrze to miła odmiana....trzeba kozrystac bo po porodzie znow post hihiHehe jak znajomi nasi pytają jak tam z sexem mój mąż się śmieje i mówi, miałem nadzieje że żonce opadnie bo już nie wyrabiammoj M jest wniebowziety z powodu mojej ochoty na sex ;-) mowi ze moge byc w ciaży cały czas hehe, sama czuje sie bardzo sexy- piersi mi sie powiekszyly jakbym sobie implanty wstawiłaa i ten okrągły brzusio jest sexy dla mojego M, po poszceniu w pierwszym trymestrze to miła odmiana....trzeba kozrystac bo po porodzie znow post hihi