P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wpadnij to poczęstujęmniam mniam![]()
anik a ja z Sopotu;-) na kiedy masz termin porodu? i gdzie chcesz rodzić?ja na 20 czerwca i planuje na Zaspie.
ps za pomnialam napisac w poprzedim poscie ze mam ciągle ochotem na figle moim Mnormalnie szok ! też Wam tak skoczyło libido w drugim trymestrze???

Wpadnij to poczęstujęA teraz idę robic jakis pyszny serniczek macie jakies przepisy ale lubie wysokie ciasta nie takie oklapnięte
![]()

Ja chyba z nudów uwielbiam gotować jeszcze bardziej piec, a później jaka przyjemność jak mówią, że smacznejeju skad Ty masz tyle energi? matko hi hi oddaj troszeczke tego zapalu do roboty![]()
:-)Ja chyba z nudów uwielbiam gotować jeszcze bardziej piec, a później jaka przyjemność jak mówią, że smaczneDzisiaj nie pojechałam do teściów, jutro jadę więc w nagrode zabiorę ze sobą sernik
![]()

anik a ja z Sopotu;-) na kiedy masz termin porodu? i gdzie chcesz rodzić?ja na 20 czerwca i planuje na Zaspie.
ps za pomnialam napisac w poprzedim poscie ze mam ciągle ochotem na figle moim Mnormalnie szok ! też Wam tak skoczyło libido w drugim trymestrze???
Paula ja ogólnie żałuję, że nie poszłam na studia jedne zakończone a teraz widzę, że czasu tyle co to tutaj robićno ja gdyby nie tyle nauki tez moze bym cos robila a tak to tylko pisze codzinnie prace i nie mam czasu na nic tylko zawsze troszke ogarne i obiadek ugotuje i pisanie i pisanie ale mam nadzieje ze jutro juz skoncze ta głupia prace a potem nauka na egzaminki![]()
Paula ja ogólnie żałuję, że nie poszłam na studia jedne zakończone a teraz widzę, że czasu tyle co to tutaj robićChociaż pogotuje sobie
![]()