reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Heloł :-):-):-)

No to już zdradzam wynik :) A więc beta z dzisiaj 24,93 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Podwoiła się :-D

Dziękuje za wszystkie wspaniałe słowa i kciukaski :tak::tak::tak:

Anecznik- idz na bete bo jeszcze dzisiaj na czułym tescie wyszła ledwo widoczna. Więc testy można o kant du....roztrzaskać. Trzymam kciuki kochana :)

reklama
Emalia no wreszcie, ale wystawiłaś naszą cierpliwość na próbę ale gratuluję ogromnie, żeby teraz już wszystko było nudnie, książkowo i bezproblemowo a fasolka rosła i rosła i rosła :-D:-D a Ty razem z nią;-)

ale nam się ostatnio tu ciężarowek namnożyło, przez ekran zarażacie, ja to chyba na wszelki wypadek będę się musiała z tąd ewakuować chyba

a ja dziś jak zaszyłam się w kuchni obiad robić tak dodatkowo machnęłam sałatkę i ciasto ( Asia Twoje ostatnie z jabłkami - jeszcze się piecze ale pachnie obłędnie)

Koriander hop hop a Ty gdzie? chyba musisz codziennie sie meldować co by nam tu po cichu nie urodzić?

Yoshe oby teraz chłopaki od chorób trzymali się z daleka, wystarczy już

Milusia a Ty jak stoisz z przygotowaniami na powitanie Zosiaczka? wszystko gotowe, torba spakowana??

yes:-) Pisałam ostatnio że tyle kasy wydalismy na to wszytsko, że teraz chlebek z masełkiem będziemy jeść,temu Percia szynki mi już śle:-D hehe Torba moja spakowana-Zosiaka rzeczy przyniesie tatko jak trzeba będzie żeby tego nie tarmosić:tak: <wcale wszytsko nie różowe>:-):sorry2:

Emalia super!!!Gratulację
Percia a to Ci Zosiak:szok: Szybka baba:szok:

Uf aż 3 na raz zafasolkowałyście:szok:

Ostatnia edycja:
o matko ale newsy tutaj!:szok::-D

emalia ogromne gratulacje, nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!! Teraz bede caly czas trzymac kciuki zeby bylo dobrze, no i czekamy na wiadomosc czy jedno czy dwa sie rozwijają :tak::tak:
anecznik ja tez polecam bete, bo testy potrafia platac figle
Perfeciu my ciebie tez kochamy nie znikaj nam na tak dlugo :-p A Zosia to niesamowita kobita, mnie wcale nie dziwi ze juz probuje raczkowac. Nie martw sie kazde dziecko ma swoje tempo, jesli jest gotowa to i wstanie za miesiąc :tak:
eagle no postaram sie meldowac, na razie odchodzi mi czop w którego istnienie nie wierzylam :cool2:

Koriander - ojj to już niedługo!!! :)) ale się cieszę! EMALIA- ale super!!!Kochana oby teraz było wsio ok!Zdrówka dla Was obu! Percia - hihi Zośka zdolna kobita! Yoshe - to dobrze! Obyście już byli zdrowi jak rybki! ii doczytałam ANECZNIK!!i dla ciebie gratki i zdrówka! Matko toście się rozpisały hihi. U nas po staremu..chyba - bida i tyle a dzieciaki łobuzują

Ostatnia edycja:
Uf aż 3 na raz zafasolkowałyście:szok:
aż starch się bać, prawie jak zaraza jakaś ;-):-D:-D:-D
o matko ale newsy tutaj!:szok::-D
eagle no postaram sie meldowac, na razie odchodzi mi czop w którego istnienie nie wierzylam :cool2:
mi tylko w pierwszej odchodził i po 6 dniach pojawiła się Asiula, czyli już tuż tuż

Koriander - ojj to już niedługo!!! :)) ale się cieszę! EMALIA- ale super!!!Kochana oby teraz było wsio ok!Zdrówka dla Was obu! Percia - hihi Zośka zdolna kobita! Yoshe - to dobrze! Obyście już byli zdrowi jak rybki! ii doczytałam ANECZNIK!!i dla ciebie gratki i zdrówka! Matko toście się rozpisały hihi. U nas po staremu..chyba - bida i tyle a dzieciaki łobuzują
oj moje tez sie dziś nałobuzowały, cały dzień pada, nici ze spaceru, dobrze że juz śpią.....

Hej dziewczyny w w ten weekend na wyjazdach więc będę się robic test we wtorek rano i w zależności od wyniku wieczorem idę do gina prywatnie, moja niestety dopiero w połowie grudnia ma miejsce. Jeszcze to do mnie nie dochodzi :-) Rodzinka częstuje mnie pysznymi likierami a mi już argumentów brakuje by odmawiac i żeby nikt się nie domyślił :-) Postanowiliśmy bowiem że dopiero na święta powiemy i mamy w razie czego prezent z głowy :-D :-D

Czy zostały jeszcze jakieś dziewczyny starające?? Czy w tym miesiącu hurtowo wszystkim się udało??

Cześć z rana

Koriander spokojnie z tego co pamiętam to może odejść kilka godzin przed ale równie dobrze 2 tygodnie

Anecznik oj to musisz wiarygodne wymówki szykować zeby nikt się nie domyślił aż do świąt

a ja czekam aż chlopaki pójdą spać ( nie wiem na ile to możliwe) ale Tomek nie spał wczoraj w dzień i padł przed 18, w rezultacie wstał o 5.30 i do towarzystwa obudził Michała ech.... może jakimś cudem uda się że w dzień pośpią chwile
bo nawet może kawy mi nie pomoże

reklama
Do góry