reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny, Wy wisicie nad kibelkiem ale przynajmniej wiecie w związku z tym ze fasola rośnie, a ja bez mdłści sobie rozmyslam czy bije jeszcze to serduszko...

reklama
Dacie rade kobitki!!!!!!!!!!!!! ja dzis po raz kolejny sie przekonałam ze musze skonczyc z mlekiem , jogurtem no nie moge jesc i tyle, kupiłam aktivie dzis to wyrzuciłam bo mi skisłym mlekiem zajechało, nawet ust nie zamoczyłam :zawstydzona/y:
mam pytanei gdzie sa zdjecia tych waszych fasolek bo chciala bym sobie poogladac dajcie linka

Ostatnia edycja:
lasposa ja Cię nieśmiało pocieszę:tak:od jakiegoś tygodnia spokój mam z mdłościami:-):-Dpiszę że nieśmiało bo ostatnio jak się pochwalilam to po 2 dniach wrócily ze zdwojoną siłą:szok:teraz zanikły tak łagodnie- znaczy były coraz słabsze i narazie spokój...no chyba że jakiś zapach mi się nie spodoba:eek:ale nie jest źle. Trzymaj się Kochana już niedługo:tak:

No ja wlaśnie skończyłam obiadek robić :tak: dziś pulpety w sosie koperkowym:laugh2: (jeśli dziewczyny z mdłościami przyprawiłam teraz o większe dolegliwości to przepraszam najmocniej:sorry:). Na weekend chcę zrobić sałatkę z kurczakiem, kukurydzą i ananasem i ryżem...miała być zwykła ale odrzuca mnie od kiszonych ogórków:eek:a tyyyyyyyyyyle ich zrobilam w tym roku, bo ogólnie uwielbiam... Teraz mąz się zajada, a ja tylko mu powtarzam żeby zęby umył bo mi śmierdzą te ogórki...:nerd:

Gosia** mi tylko narobilas smaku i na ogorki i na pulpety :tak:
Co do mdlosci, u mnie zaczely sie w 6 tygodniu i nadal sie pojawiaja, ale rzeczywiscie organizm chyba sie powolutku przyzwyczaja do hormonow bo latwiej mi je opanowac (chociaz jak zaleci z klatki schodowej jakims smazonkiem to bardzo mi sie skraca droga do mieszkania :sorry:)
Dziewczyny, juz wkrotce to minie, ja sobie nic innego nie wyobrazam..

reklama
witam....
ja jestem po nagłej wizycie u lekarza.
Chlusnęło krwią....
dzidzia żyje....widać już nóżki i rączki i główkę...taki mały ludzik....
jest krwiak ok 1,5cm/1cm
krwawienie z krwiaka....
mam leżeć dalej...

Do góry