reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Patrzycie sobie przy wyborze imienia kto z "wielkich" nazywał się tak samo?? :-) tak z czystej ciekawości nie żeby się tym kierować :-) :-) Co myślicie o tym że imię ma w pewnym stopniu wpływ na charakter?? Wszystkie np: Moniki mają podobne cechy itp. ?? Ja osobiście w to niewierze ale patrze kto "wielki" nosił moje upatrzone imię :-)

Co do drugiego imienia to u nas maluch otrzyma dwa. Te drugie i tak rzadko się używa. Jako katoliczka to zawsze słyszałam że drugie imię to drugi patron czy coś takiego więc co szkodzi :-) Podoba mi się też brzmienie, jeśli ktoś ma dwa imiona :-)

reklama
życzę Wam dziewczyny miłego wieczorku ja idę coś zjeść i wypić jakąś gorącą herbatkę z cytrynką bo coś mnie glowa rozbolała jakby jakieś przeziębienie mnie brało:((((
a potem chyba do łóżeczka i pewnie zasnę tak szybko jak wczoraj odpadlam okolo 20:szok: mąż byl w szoku :-D
a miałam sie pouczyć coś dzisiaj a przeczytałam tylko kilka linijek takim tepem to do soboty nie zdąże chyba:no::no::no:

Śpijcie slodko do jutra :-):-):-)

Dwa imiona jak dla mnie są obowiązkowe.W mojej rodzinie panuje tradycja ze dzieci drugie imię otrzymują po rodzicach:-)W każdym razie mam w brzuszku póki co VIP-a:-Djak będzie chłopiec no to Wiktor...dziewczynkę też chciałam nazwać Wiktoria, ale wyprzedzili mnie w rodzinie...z reszta za dużo tego imienia wszędzie..nie mam jescze typów:-)oby zdrowe i sailne..

ja mam nadzieje na dziewczynke jesli sie sprawdzi bedzie Nikola jesli chlopak to kazdy ma na razie inny pomysl nie wazne co wazne by bylo zdrowe

my chyba tez z uwagi na tradycje damy dwa imionia, chociaz jeszcze nie wybrane;-) a te pierwsze imiona to Maja a chlopczyk Wojtuś lub Michał:-)

miłego wieczorku, my idzimy obejrzec jakiś film na kompie

reklama
gosiagro uważaj Wojtusie to straszne łabuziaki:szok::-Dwiem coś na ten temat:tak:też mnie ostrzegali i nie wierzyłam to teraz mam haha:-) żartuję oczywiście (ale łobuziak z tego mojego Wojtusia straszny)

U nas problem z imionami. Przy pierwszym dziecku mieliśmy wybrane Wiktoria i Wojtek. Urodziła się córa więc Wiktoria. Drugi był chłopiec więc problemu nie było bo imię było wybrane już kilka lat wcześniej (w razie dziewczynki mieliśmy Natalię). No a teraz???:szok:jak mi się cos podoba to mężowi nie:no:i na odwrót jak on coś proponuje to ja jestem przeciw:eek:. Ciekawe jak wybrniemy...

Brzuchol zaczyna boleć, znaczy wieczór się zaczął-zegarek niepotrzebny:no::-D

Do góry