Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam wszystkie mamusiezbieram sie tak juz od trzech tygodni by tu coś napisać i wkońcu mi sie udało.
Jestem szczęśliwą mamą 6-letniej Wiktorii i mam nadzieję że przyszłą szczęśliwą mamą kruszynkiTermin porodu- 04.06.2010
Widziałam taki wózek u mnie,ale jakoś tak nie przypadł mi do gustu;-) I znowu każdy ma inne zdaniewitajcie w deszczowy poranek:-)...ja siedze i naszlo mnie na ogladanie wózkow wiem ze to za wczesnie ale jakos tak...:-)
...i podoba mi sie STOKKE ale jest kosmicznieeeee drogi ,a tutaj w Nl to juz wogole ceny są..hi ale pomazyc moge...
:-)

Ale to fajne jest
:-) Zaraz poszukam na allero wózka który ja mam-może są jeszcze takie

No i właśnie o to chodzi:-Ale niestety to nie jest kwestia "dbania o fasolki"...- każda z nas dba....Szycha leżała plackiem i co? Ja też leżę plackiem, a nikt mi nie zagwarantuje, że to dbanie mi pomoże...

Chociaż dzisiaj to i tak mało narazie,ale jak tu wchodzę to aż się boję ile będzie do czytania

Przeciwciała w ciąży z tego co wiem tworzą się w 6 m-cu ciąży.
Nie zawsze tak jestPrzeciwciała w ciąży z tego co wiem tworzą się w 6 m-cu ciąży.
;-)

Gratulacje!! Daleko już jesteś, 10tydz szczęściara:-):-)
i obym tą szczęściarą pozostała:-) niestety nie obyło się bez problemów do tej pory, ale teraz wierzę że wszystko co złe to już za mną. Muszę brać leki i się oszczędzać:-)

robicie już coś żeby im zapobiec??Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale nadrukowałyście
Ja wróciłam od kardiologa i ciesze się, bo jest poprawa!!!!!!!:-) Oczywiście nadal co roku do kontroli, ale się trochę uspokoilam.
Witam nowe czarwcóweczki:-)