cola oprócz składników chemicznych ma dużo kofeiny a wiecie że powinno się ograniczyć kofeine zwłaszcza w I trymestrze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
meg gratulacje! to wielka chwila ujrzec swoje malenstwoWróciłam(
teraz wypoczywaj i nabieraj sil przez najblizsze 2 tygodnie 
rowniez o tym slyszalam, ja coli w zyciu nie pilam ale slyszalam ze pomaga na mdlosci wiec sprobowalam 2-3 razy. Jednak w moim wypadku lepiej dziala gazowana mineralna i ciuckanie landrynekHej dziewczyny odpuście sobie w pierwszym trymestrze chipsy i cole, lekarz powiedział że one mają w sobie taki składnik chemiczny który może zaszkodzić maluchowi :-(

...Widocznie cos mi sie pokrecilo...jestem zalogowana na trzech stronach...i co z tego!Cos sie stalo ze dwa razy napisalam...Sara1989 - ale już wczoraj się witałaś i chwaliłaś

dziewczyny czy jest jakis inny kwas foiowy specjalnie dla kobit w ciazy???? ja kupiłam w aptece o nazwie Folik i go biore chyba jest dobry?? wydaje mi sie ze nie ma specjalnego ktory jest tylko dla nas? czy jak , bo sie zboiłam troche teraz po przeczytaniu ze xx dziewczyna bierze folik dla kobiet w ciazy![]()