Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Fasolinek się rozwija ma już 5,2mm
Nie mam już tej drugiej "dziury"
Wygląda na to że tak jak lekarz mówił została wchłonięta. I mówił że serduszko bije

Gratulacje zdec!!!!!!!!!!!! super!! powiem ci ze u mnei ztymi datami tez cos jest popindolone. niby mam termin na 1.07. i jestem teraz w 7 tygodniu. a jak patrze na suwaczek i wpisuje date i ostatnia miesiaczke to wychodzi ze to 6 tydzien. tez nie rozumiem o co chodzi, pewnie im dzidzia bedzie starsza tym bardziej wszystko sie ureguluje!! a ten kwas foliowy to dostalas na recepte od lekarza??A co do tabletek to lekarz kazał mi odstawić narazie Feminatal800, i biorę kwas foliowy 5mg, pod nazwą Acidum Folicum Richter.:-)
Kurcze dziewczyny masakra jakaś. Nie wiem czy to po badaniu USG ale zaczęłam delikatnie krwawić:--
-
-
-(
...Widocznie cos mi sie pokrecilo...jestem zalogowana na trzech stronach...i co z tego!Cos sie stalo ze dwa razy napisalam...
Już teraz takie ostatki są na papierze.
Ale jak zobaczyłam czerwoną plamę, dość sporą na majtkach to się przeraziłam:--( Może w sumie nie potrzebnie panikowałam, bo może to po USG.
![]()