Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Fasolinek się rozwija ma już 5,2mm
Nie mam już tej drugiej "dziury"
Wygląda na to że tak jak lekarz mówił została wchłonięta. I mówił że serduszko bije

Gratulacje zdec!!!!!!!!!!!! super!! powiem ci ze u mnei ztymi datami tez cos jest popindolone. niby mam termin na 1.07. i jestem teraz w 7 tygodniu. a jak patrze na suwaczek i wpisuje date i ostatnia miesiaczke to wychodzi ze to 6 tydzien. tez nie rozumiem o co chodzi, pewnie im dzidzia bedzie starsza tym bardziej wszystko sie ureguluje!! a ten kwas foliowy to dostalas na recepte od lekarza??A co do tabletek to lekarz kazał mi odstawić narazie Feminatal800, i biorę kwas foliowy 5mg, pod nazwą Acidum Folicum Richter.:-)
Kurcze dziewczyny masakra jakaś. Nie wiem czy to po badaniu USG ale zaczęłam delikatnie krwawić:--
-
-
-(
...Widocznie cos mi sie pokrecilo...jestem zalogowana na trzech stronach...i co z tego!Cos sie stalo ze dwa razy napisalam...
Już teraz takie ostatki są na papierze.
Ale jak zobaczyłam czerwoną plamę, dość sporą na majtkach to się przeraziłam:--( Może w sumie nie potrzebnie panikowałam, bo może to po USG.
![]()