reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

jak chorowałam to lekarz przepisał mi antybiotyk Duomox, którego oczywiście nie wykupiłam ale potem pytałam ginki i potwierdziła że jest bezpieczny w razie konieczności, ale wiadomo ze jak nie ma musu to lepiej nie brac
acha i ostrzegła mnie przed homeopatią żeby mi nie przyszło do głowy coś zarzyć, jej zdaniem niewiadomo co to jest i jakie to ma działanie

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczę myślę sobie zajrzę do Was na chwilkę a tu takie wieści!!!!:-:)-:)-(
Gosiu trzymam bardzo mocno kciuki i wierze,ze to nic złego!!!!!!!!!!!!!

ja swój numer też wpiszę w swoim profilu, choć jesteście daleko, zawsze to raźniej mieć do siebie numery, oby tylko do dobrych wieści!!

Wróciłam ze spotkania z położną...a tu takie wieści...Gosiu ja mam nadzieję, że to nic złego ....Czekamy z niecierpliwością na wiadomości od Ciebie!!! Trzymaj się kochana!!!
Ja również wpisałam swój nr. telefonu w swoim profilu....

Odezwę się poźniej...może będą już jakieś wieści od Gosi...

Witajcie kochane ja tylko na chwilke a tu taka wiadomosc :shocked2: Nikt nic od gosiagro nie slyszal?
Dobry pomysl z telefonami, moze zrobimy na forum prywatnym taka podliste z telefonami. Bedziemy sie mogly "wytropic" jakby co...

Gosiagro mysle o tobie, bardzo tu czekamy na jakiekolwiek wiesci ..Nasze dzidziusie prawie w tym samym wieku, bedzie dobrze..

szkoda że nie znalazłaś tego syropu, może w innej aptece ktoś z bliskich by ci popatrzył. ja oprucz niego jadłam kanapki z czosnkiem i piłam mlego zagrzane z miodem i troszeczke masła - takie babcine sposoby, życze ci zdrówka
poszukam jeszcze jutro w innej aptece bo dzisiaj juz nie mam siły go szukać:tak:
no ja tez z checia wypiłabym gorace mleko z miodem i z czosnkiem ale niestety nie moge:-( nie moge ani cebuli ani czosnku bo potem bedzie mnie bolec wątroba po żółtaczce nie moge spac potem:no::-(

Właśnie wróciłam z zakupów ...
Myśłałam, że są już jakieś wieści od Gosi ... Trzymam cały czas kciuki i myślę pozytywnie ...

Jakieś 3 tygodnie temu dopadło mnie przeziębienie, leczyłam się APAP C, Tantum Verde (tantum lemon) na gardło i oczywiście, przede wszystkim, czosnek na kanapce i mleko z miodem i masłem. Pomogło.

I numer komórki wrzucam do profilu.

izia_tcz - a kolor jaki?

reklama
Do góry