Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak by to ode mnie zależało. Dobrze że to była tylko rozmowa telefoniczna bo mną drgnęło. Wiem że ma dobre intencje, ale tak to niefortunnie sformułowała że aaaMuszę wyruszyć na zakupy, bo w lodówce pustki i do obiadu kilku składników brakuje ale nie mogę się oderwać od komputera![]()

Po prostu ten antybiotyk mnie przeraża. Lekarz co prawda powiedział, że podaje się go w ciąży ale i tak to zawsze lek.
Własnie zwymiotowałam całe sniadanie....takie pyszne kanapeczki!!!!

ja też mam cykora przed tym usg ale mam je dopiero22 musimy być dobrej myśli![]()

SIABA- heheh, wizytę też mamy razem
A ja kończę sprzątać kuchnię, tylko lodówkę olałam, bo wszystko mi w niej śmierdzi![]()

u mnie wiedzą ale co z tego jak nie mogę iść do tej pracy. Dzwonią raz w tygodniu i pytaja jak sie czuję, co tam ?
Cześć mamusie
Dawno mnie nie było, nawet bardzo, ale po ślubie musiałam nacieszyć się mężemA poza tym dostałam szczeniaczka,bo zawsze marzyłam,żeby moje dzieciątko urodziło się w domu z psem i tak jakoś mi czas poleciał. Napisałyście tyle stron, że szczerze, nie wiem czy zdąże nadrobić, ale mam nadzieje ,że wszystko u was i fasolek, wszystko dobrze. U mnie jak najbardziej, byłam ostatnio u ginekologa, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ma obie rączki i nóżki , więc na szczęście kompletne
![]()
To nawet przed maturą z nerwów mnie tak nie mdliło.pewnie juz wszystkie spicie,ale musialam wejsc na forum i podzielic sie z Wami ta cudowna informacja,moje malenstwo dzis wlasciwie juz w nocy pierwszy raz kopalow 1 ciazy czulam w 18tc,w 2 w 16tc a teraz juz!!!:-)
Wczoraj poinformowałam mojego męża że w zasadzie jesteśmy już w drugim trymestrze. Dla mnie to dość istotne bo teoretycznie największe ryzyko minęło a z pewnością bardzo zmalało :-) Jednak na moim kochaniu ta wiadomość nie zrobiła wrażenia "co za różnica który trymestr przecież mówiłem że będzie dobrze" ach Ci faceci. Wasi też podchodzą do ciąży tak "lekko", nie denerwują się bo wszystko będzie dobrze????
.
Paula- mój mąż też słyszałbulgotanie, jakby woda sięprzelewała,ale nie wiem czy to dzidzia czy takie odgłosy organizm wydaje????:-)
robilyscie sobie test z obraczka i nitka?
ja zrobilam i obraczka bujala sie wahadlowo, czyli dziewczynka
Ja narazie nie mam persepktyw na własny kąt, poniewaz umowa mi się kończy w sierpniu i nie mam pewności czy mi przedłuzą, mój mąż też ma jedną niewiadoma z praca za rok, bo jakieś zmiany się u niego szykują, więc strach z zaciąganiem kredytu:-(
Cześć mamusie
Dawno mnie nie było, nawet bardzo, ale po ślubie musiałam nacieszyć się mężemA poza tym dostałam szczeniaczka,bo zawsze marzyłam,żeby moje dzieciątko urodziło się w domu z psem i tak jakoś mi czas poleciał. Napisałyście tyle stron, że szczerze, nie wiem czy zdąże nadrobić, ale mam nadzieje ,że wszystko u was i fasolek, wszystko dobrze. U mnie jak najbardziej, byłam ostatnio u ginekologa, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ma obie rączki i nóżki , więc na szczęście kompletne
![]()