Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
paulka super GRATULUJE !!
DZIEWCZYNY CZY JUZ CZUJECIE RUCHY????? BO JA NIE.........![]()
Ja też jeszcze nie. Cierpliwie czekam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
paulka super GRATULUJE !!
DZIEWCZYNY CZY JUZ CZUJECIE RUCHY????? BO JA NIE.........![]()

i jakoś dziwnie się wyspałam:-), ale i tak nie opuszczę mojej przed południowej drzemki

;-)Ja też jeszcze nie. Cierpliwie czekam![]()

na pocieszenie Ci powiem,że u Nas w Polsce też się zdarzają takie sytuacje
wczoraj mi przyjaciółka, która jest w 24 tc, opowiadała jak była w szpitalu na USG 3 i 4D, i jak ja potraktowali, zapłaciła za badanie 200zł a lekarz, który robił USG poświęcił im 15minut, zrobił to na odpiernicz, bo musiał dziecko z przedszkola odebrać, bo żona zadzwoniła do niego,ze nie zdąży, a żeby tego było mało, coś źle ustawił i na płycie nagrały się tylko trzy minuty filmu

Wkurzyli się strasznie i poszli do ordynatora na skargę i teraz w czwartek idą na bezpłatną powtórke USG na koszt szpitala!
niewiem takie mam w tej ciąży zachciewajki że niewiem co poprzednio tak nie miałam myślałam że tylko na filmach ciężarne mają takie zachcianki.
Co do ruchów to ja narazie też ich nie czuje ale jeszcze chyba za wcześnie

Witam i ja :-)
I od razu strzelam pytaniem: czy wasze uczucie glodu rowniez sie zmienilo teraz w ciazy? przed ciaza moglam byc na diecie, albo nie zjesc kolacji i bylo ok, a teraz glod opanowal cale cialo i jak nie zjem to umieram albo mnie tak mdli ze az mi lzy w oczach staja.. a do tego mam jakies dziwne skoki jedzeniowe, wczoraj zjadlam wielka miche spaghetti i po pol godzinie burczalo mi w brzuchu![]()

Witam i ja :-)
I od razu strzelam pytaniem: czy wasze uczucie glodu rowniez sie zmienilo teraz w ciazy? przed ciaza moglam byc na diecie, albo nie zjesc kolacji i bylo ok, a teraz glod opanowal cale cialo i jak nie zjem to umieram albo mnie tak mdli ze az mi lzy w oczach staja.. a do tego mam jakies dziwne skoki jedzeniowe, wczoraj zjadlam wielka miche spaghetti i po pol godzinie burczalo mi w brzuchu![]()
i wogóle zauważyłam, że zjadam większe porcje jedzenia:-);-)