reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena- wszy były i są niestety nadal. Bardzo róźne dzieci chodzą do przedszkola... Mozesz swoje pucowac na wszystkie strony a jak sie bawia tymi samymi zabawkami, korzystaja z tej samej toalety itd.

Witam dopiero teraz, ale od rana siedzę na pracą :-( Doszłam do wniosku że napisze ją byle napisać tzn. byle miała tyle stron co trzeba, pójdę na ilość a nie na jakość. Tej pracy i tak nikt nie przeczyta. Postaram się tylko przy przepisach i bibliografii no i wstęp i zakończenie też napisze na cacy a resztę na odpiernicz. Jak przejdzie to przejdzie. Zresztą to i tak bardziej będzie zależało od samopoczucia promotora a nie jakości pracy.

Zresztą mam dziś taki humorek że lepiej bez ochraniaczy nie podchodzić, a najlepiej się nie odzywać chodź nie bo to tez mnie może zdenerwować :wściekła/y:

Sylwestra spędzimy w domy przed tv, miałam zrobić romantyczną kolację ale jeśli jutro też będę miała taki humorek to pewnie na pizzy się skończy.

Mam ochotę wrzeszczeć.

anecznik my też spędzamy sylwestra w domu przed telewizorem, nie wiem tylko czy do 24 uda mi się wytrzymać bo ostatnio to mogła bym chodzić spać o 20. Też myślałam o romantycznej kolacji ale nie mam zupełnie siły i będzie pewnie spagetti bo najszybciej.

A ja sobie dziś poprawiłam humorek, zapisałam nas do szkoły rodzenia, jeszcze trzy miesiące do zajęć a już nie mogę sie doczekać.
Zapisujecie się? co o tym myślicie?

anecznik my też spędzamy sylwestra w domu przed telewizorem, nie wiem tylko czy do 24 uda mi się wytrzymać bo ostatnio to mogła bym chodzić spać o 20. Też myślałam o romantycznej kolacji ale nie mam zupełnie siły i będzie pewnie spagetti bo najszybciej.

A ja sobie dziś poprawiłam humorek, zapisałam nas do szkoły rodzenia, jeszcze trzy miesiące do zajęć a już nie mogę sie doczekać.
Hej Ola moja przyjaciółka jest położną i mówi, że szkoda pięniedzy i czasu, mówi, że kiedy rodzi się dziecko to rodzą się umijętności, a co do ćwiczeń są to proste ćwiczenia które można znaleźć na necie. Kiedy jej powiedziałam o tym pomyśle była anty nastawiona:)Mówi, że najlepiej na żywca iść do porodu:)

Ja się nie zapisuje :-) żadna z rodzących moich koleżanek nie chodziła i jakoś urodziły, więc wychodzę z założenia, że jednak szkoda pieniędzy, można za to coś dla dziecka fajnego kupić:-) poza tym jeszcze by mnie tam nastraszyły i bym do porodu nie poszła:-D;-) hihi

Ja się nie zapisuje :-) żadna z rodzących moich koleżanek nie chodziła i jakoś urodziły, więc wychodzę z założenia, że jednak szkoda pieniędzy, można za to coś dla dziecka fajnego kupić:-) poza tym jeszcze by mnie tam nastraszyły i bym do porodu nie poszła:-D;-) hihi

Ja tam wole iść i dowiedzieć się co mnie czeka, jakoś się przygotować.

Mam koleżankę, która po porodzie stwierdziła, że żałuje, że nie chodziła bo była wygłupiona na porodówce ;-)

reklama
emalia-to miałaś podobną przygodę do mnie tylko mnie mała podlała ale strachu było co niemiara:tak:
Co do szkoły rodzenia to ja nie ide trzeci raz to już wiem co i jak ale jakbym pierwszy raz teraz rodziła to też bym chyba poszła

Do góry