reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny mam taki problem chcemy pomalowac pokoj albo wytapetowac na nowo. ale mam problem z doborem kolorów bo bedziemy w tym, pokoju razem z maluszkiem pokoj ma jakies 14m2 mamy dużo rzeczy w nim jak dobrać kolorki zeby pokój wydawal sie troszke większy zna sie któras z Was moze na tym? z góry dziekuje za rady:tak::tak::tak:;-)
Na pewno jasny kolorek:)Ja tez myślałam nad tapetą ale wolę farbe gdyby maluszek cos narozrabiał na ścianie można zawsze zamalowac i jest to mniej kosztowne:)

Witam.
Kajdusia zdrowiej nam słońce.
Co do ochoty na sex to mnie zaczęła dopadać ale, ciągle biorę jakieś tabletki dopochwowe i mi nie wolno.
Paula, myślę ,że pomarańcz albo żółć będą idealne...

Ja tam nie rozumiem dlaczego fast-foody są nie zdrowe :-) przecież np taki longer to naleśnik, mięsko i warzywka :-D a hamburger to białe pieczywko, mięsko i warzywka ewentualnie żółty ser :-D Wiem wiem tylko zagłuszam swoje sumienie sięgając po kolejnego fast-fooda a tłuszczyk rośnie :-)

Paula24211- a może dwa różne kolorki ? My u Piotrusia w pokoju mamy połączenie ciemnego niebieskiego i bananowego... znajomi mają capuccino, a jedną ścianę zupełnie brązową- mi coraz bardziej się podobają takie rozwiązania

Ja tam nie rozumiem dlaczego fast-foody są nie zdrowe :-) przecież np taki longer to naleśnik, mięsko i warzywka :-D a hamburger to białe pieczywko, mięsko i warzywka ewentualnie żółty ser :-D Wiem wiem tylko zagłuszam swoje sumienie sięgając po kolejnego fast-fooda a tłuszczyk rośnie :-)

ja nie moge akurat jeść tych rzeczy choc bardzo tez mam na nie ochote dwa razy zjadłam tylko kebaba rollo i na tym poptrzestałam narazie.... lepiej dla mnie bo bym juz przytyla pewnie sporo:-D:-D:-D

Paula24211- a może dwa różne kolorki ? My u Piotrusia w pokoju mamy połączenie ciemnego niebieskiego i bananowego... znajomi mają capuccino, a jedną ścianę zupełnie brązową- mi coraz bardziej się podobają takie rozwiązania

no wlasnie sobie teraz tak pomyslalasm zeby moze jakies dwa kolorki polaczyc teraz mamy zółty z niebieskim i juz mi sie znudzilo to zestawienie

ja nie moge akurat jeść tych rzeczy choc bardzo tez mam na nie ochote dwa razy zjadłam tylko kebaba rollo i na tym poptrzestałam narazie.... lepiej dla mnie bo bym juz przytyla pewnie sporo:-D:-D:-D

Już bez przesady na pewno nie byłoby tak źle. Mój małż kilka razy w tygodnie odwiedza Mc Donald's, a wygląda jak wieszak na płaszcze.:tak: ( tak w przenośni);-);-)

reklama
Oj fast foody nie są takie złe :-) kilka lat się praktycznie tym żywiłam i ani gruba ani chora się nie stałam :-D wiec chyba można sobie na takie wybryki pozwolić :-) szczególnie jeśli ktoś nie przesadza

Do góry