reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
zdec - bardzo dobrze, że napisałaś i pamiętaj nie jesteś sama, jesteśmy z Tobą myślami :tak: wszystko musi być dobrze, najgorsze za Tobą i to się teraz liczy, jak będziesz wypoczywać wierzę, że wszystko wróci do normy, a Ty i dzidziuś będziecie za moment już w domku :-) Trzymaj sie cieplutko!

zdec - trzymaj się:-) cały czas jestem z Tobą myslami i trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo wracajcie do nas szybko.

Dobrej nocki życzę:-) jutro mam gosci więc może zajrze dopiero jutro wieczorkiem

czesc dziewczyny wpadłam na chwile widac ze weekend bo mało sie dzieje na forum:-D:-D:-D

zdec - wszystko bedzie napewno dobrze wracaj szybciutko do domku i odpoczywaj ściskam mocno Ciebie i malenstwo

hefi- super filmy

ja jestem strasznie zmeczona corcia mojej kuzynki zmeczyla mnie strasznie :tak::tak::tak:

Dobranoc

zdec jak dobrze że się odezwałaś ;-)najgorsze za Tobą:tak:teraz odpoczywaj i nie martw się będzie dobrze:tak:trzymam kciuki buziaki:-)

Powoli uciekam do łóżeczka, bo synuś nadal niezbyt zdrowy i w nocy mi różne rozrywki funduje:baffled: Spokojnej nocki

Witam porankowo:tak:
U nas zaspy wielkie że szok :szok: teraz śnieg nie pada ale... padał deszcz:szok::szok::szok:i jest tak ślisko że masakra:no:a chcieliśmy na zakupy pojechać:-pchyba sobie darujemy jednak...:-D

Miłego dnia.

reklama
Do góry