reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
u mnie 250zl :))
ale kurcze w sumie zalezy mi oprocz upewnienia sie ze jest ok,na pamiatce, sama mam taki film,jeszcze na vhs , z usg ,sprzed 20lat prawie,kiedys w poznaniu tylko jeden lekarz mial maszyne do zapisywania na vhs,moja mama zaplacila wtedy duuzo wiecej niz 250zl. ale pamiatka super:)

ja zrobiłam rozeznanie co do cen w Szczecinie i stwierdziłam,że w szpitalu w którym chcę rodzić jest dobry sprzęt i cena przystępna, a jak zadzwoniłam do jednej prywatnej kliniki i pani mi powiedziała,że takie USG kosztuje u nich400zł :szok::szok:to mnie zwaliło z nóg i stwierdziłam,że to chyba będę mogła na takim zdjęciu zobaczyć kolor oczu i włosów :-D:-D skoro tak dużo sobie liczą :szok:

U mnie tez 200zl kosztuje ale np u dr. Roszkowskiego (podobno najlepszy specjalista w Polsce) 400zl :szok: (Bylam u niego w poprzedniej ciazy, ma przedziwne poczucie humoru, jest nie zbyt miły i opryskliwy a ja w ciąży wrażliwa jestem jak nie wiem co wiec tym razem sobie daruję tą wątpliwą przyjemnosc.

Zbieram sie na poszukiwania spodni śniegowych dla corki. Jak za komuny- spadl śnieg i nie ma w zadnym sklepie!! Moze w Decathlonie będą...

hej
Ja niewiem czy sie zdecyduję na USD 4D, niewiem jakos tak kwoty tych badan mnie dobijają a jak wszystkie inne wychodzą oki, to raczej nie ma potrzeby
Ja wizyte mam za 3 dni, juz sie doczekac nie moge :-D i już 20tydzien mi leci... :-)

sealet nie przejmuj się kochana. U mnie też nie rozwija się równomiernie. Lekarz mówi że to zupełnie normalne. Każde dziecko rozwija się w swoim tempie.Spokojnie, będszie dobrze:tak:
Co do usg 3d- ja idę w pierwszych dniach lutego- to będzie 21 tydzień ciązy. Za usg z przepływamic i tymi wszystkimi dziwnymi pomiarami- 270 zł.

paulka82 tez miałam iść na usg do szpitala. Tyle, ze mój lekarz polecił mi dr Węgrzynowskiego, który jest podobno specjalistą w ocenie rozwoju płodu...ale kolejki do niego maskaryczne. A jak to jest w szpitalu? I czy zapisujesz się do konkretnego lekarza na to badanie?

dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt cieesze sie ze maleńswa rosna jak na drożdzach superrrrr!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

a ja plozylam sie i wstalam po 11:szok::szok::szok: i nie obejrzalam sie zjadłam jajecznice i juz 12.30:szok::szok::szok::szok:

a tak mi sie nie chce uczyc :wściekła/y::no::no::no:

wkleiłam zdjecia brzuszka z dzisiaj ;-);-)

agast Tak, to łóżko będzie dodatkowe oprócz łóżeczka, bo tam gdzie robimy pokój dla dziecka nie ma nic oprócz szafek a nasze łóżko jest na górze i nie będę za każdym razem latać po schodach z maluchem zeby zmienic pieluchę czy na karmienie.
My chyba od razu zrobimy pokój dla dziecka osobno i od początku będzie spało samo, w swoim pokoju.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry