reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny, wiem, ze kiedyś już pojawił się ten temat ale raczej nie odnajdę go pośród tych 1000 stron więc zapytam:
Macie może link do stronki z takimi pierwszymi albumami dzieciaczków, najlepiej z takimi które zaczynają się już w ciąży? Gdzie można wkleić zdjęcie z USG zrobić jakieś zapiski z odczuć podczas ciaży?? Chciałabym kupić sobie coś takiego
jA TE Z BYM CHCIAŁA JAK COS TO WRZUĆ LINKA Z ALBUMIKIEM:)

reklama
Mało wiele udało mi się doprowadzic pokój małej do porządku - w zasadzie nie było źle chciałam tylko zrobic porządek w skrzyni z zabawkami bo tam to już naprawdę było wszysko:-)taka prawdziwa skrzynia tajemnic i skarbów:-)

a ja teraz z innej beczki - dziewczyny przeczytałam w domu wszystko co miałm do przeczytania, nawet ostatnio wzięłam się za Pana Samochodzika:-):-):-) może cos polecicie? mam zamiar wybrac się do biblioteki i akurat jakiś fajny tytuł się tam znajdzie.

Dziewczyny, wiem, ze kiedyś już pojawił się ten temat ale raczej nie odnajdę go pośród tych 1000 stron więc zapytam:
Macie może link do stronki z takimi pierwszymi albumami dzieciaczków, najlepiej z takimi które zaczynają się już w ciąży? Gdzie można wkleić zdjęcie z USG zrobić jakieś zapiski z odczuć podczas ciaży?? Chciałabym kupić sobie coś takiego
zyraffko, ja bardzo duzo znalazlam w empiku
empik.com - Albumy Pamiątkowe - Dla Dzieci - Książki

przekartkuj propozycje bo sa wymieszane z pamiatkami komunii itd.
wysylaja tez do domu

Ostatnia edycja:
Mało wiele udało mi się doprowadzic pokój małej do porządku - w zasadzie nie było źle chciałam tylko zrobic porządek w skrzyni z zabawkami bo tam to już naprawdę było wszysko:-)taka prawdziwa skrzynia tajemnic i skarbów:-)

a ja teraz z innej beczki - dziewczyny przeczytałam w domu wszystko co miałm do przeczytania, nawet ostatnio wzięłam się za Pana Samochodzika:-):-):-) może cos polecicie? mam zamiar wybrac się do biblioteki i akurat jakiś fajny tytuł się tam znajdzie.

Ja właśnie czytam P.S. Kocham Cię. I jak na te kilkadziesiąt stron które już przeczytałam to książka wydaje się fajna i zajmująca:-)
A miałam się uczyć...... hahahhaa.... jak zwykle;-)

Ja polecam Kato Tata autorki Halszki Opfer:)

reklama
Do góry